Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni,viszont az a...

Szeretnék fogyni,viszont az a gondom hogy sajnos faladrohamokkal küzdök ami lelki eredetű.Hogyan fodjak így?

Figyelt kérdés
158cm/54kg vagyok vagy 4-5kg fogyni kene
tegnap 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fodjaak??

Neked nem kell "fodnod", normális a súlyod.

tegnap 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Elírás *fogyjak.Sajnos én ezt soknak érzem hiába edzek rendszeresen,és sajnos előtte anorexiás voltam 35kg-mal most meg ezek a kétheti havi egy falasrohamok és bűntudat..
tegnap 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked már régen pszichiáternél kellene csücsülnöd.
tegnap 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Jártam hozzá ,de a pszichiáter csak gyógyszert írt fel és azt is a hangulatingadozasomra és szorongasomra.A pszichológus ma már nagyon drága és egészen 14 éves korom óta benne vagyok ebben.(Most vagyok 24, dolgozok,de félek rengeteget elvinne egy pszichológus,ahhoz még rendszeresen járni kéne).

Nagyon kétségbe vagyok esve.Most is sokat ettem és már egyből félek a hizastol.

tegnap 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha nem teszel valamit, csak rosszabb lesz. És nem az evés, vagy a hízás, hanem az önképed.
tegnap 14:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Az onkepem 10 eve rossz.Kövernek láttam magam 35 kilósan is,és most is hogy edzek.
tegnap 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Akkor ne menj pszichológushoz, de akkor változást se várj.
tegnap 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Neked pszichiáter kell, a pszichológus csak azután jön. Persze, hogy gyógyszert írt, mert súlyosan szorongsz, és arra gyógyszer kell. Csakhogy te nem szeded. Nem oldódik meg magától, és ne hivatkozz arra, hogy drága a szakember, mert az állami pszichiátriai szakrendelés ingyen van. Ott van ingyenes pszichológus is. Ez betegség. De egyébként ha van kereseted, akkor ha nem lenne állami ellátás, bizony megérné rákölteni pár hónapig azt a havi 100-ast, mert az saját magadba történő befektetés, legfeljebb bizonyos más költéseidet elnapolnád.

Mindenesetre kíséreld meg magadat lebeszélni arról, hogy fogyni akarj, semmi szükséged nincs rá, teljesen normális a súlyod, de ha nem lenne az, akkor se lenne vele különösebb probléma. Mi olyan rettegtető a túlsúlyban (ami neked nincs is)?

ma 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!