Szeretnék fogyni,viszont az a gondom hogy sajnos faladrohamokkal küzdök ami lelki eredetű.Hogyan fodjak így?
Fodjaak??
Neked nem kell "fodnod", normális a súlyod.
Jártam hozzá ,de a pszichiáter csak gyógyszert írt fel és azt is a hangulatingadozasomra és szorongasomra.A pszichológus ma már nagyon drága és egészen 14 éves korom óta benne vagyok ebben.(Most vagyok 24, dolgozok,de félek rengeteget elvinne egy pszichológus,ahhoz még rendszeresen járni kéne).
Nagyon kétségbe vagyok esve.Most is sokat ettem és már egyből félek a hizastol.
Neked pszichiáter kell, a pszichológus csak azután jön. Persze, hogy gyógyszert írt, mert súlyosan szorongsz, és arra gyógyszer kell. Csakhogy te nem szeded. Nem oldódik meg magától, és ne hivatkozz arra, hogy drága a szakember, mert az állami pszichiátriai szakrendelés ingyen van. Ott van ingyenes pszichológus is. Ez betegség. De egyébként ha van kereseted, akkor ha nem lenne állami ellátás, bizony megérné rákölteni pár hónapig azt a havi 100-ast, mert az saját magadba történő befektetés, legfeljebb bizonyos más költéseidet elnapolnád.
Mindenesetre kíséreld meg magadat lebeszélni arról, hogy fogyni akarj, semmi szükséged nincs rá, teljesen normális a súlyod, de ha nem lenne az, akkor se lenne vele különösebb probléma. Mi olyan rettegtető a túlsúlyban (ami neked nincs is)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!