Sérülésem,műtétem miatt sajnos már nem leszek a régi,és a futás,sport most a múlté,a betegségem miatt sokat feküdtem és tunya testű lettem(főleg hasra).Van valamilyen mozgás nélküli alternatíva a fogyáshoz?
37 éves ffi vagyok
Fogyasztó szerek mennyire tesznek csodát? Mit tennétek a helyemben?
"Van valamilyen mozgás nélküli alternatíva a fogyáshoz?"
Sérülés, műtét, betegség után egy orvossal/gyógytornásszal kéne konzultálni, hogy milyen mozgásformák ajánlottak számodra. Egyébként a fogyás az étrendi kalóriadeficiten múlik, aminek maximum támogatója lehet a mozgás. Mennyit tudsz a kalóriaszámolásról?
"Fogyasztó szerek mennyire tesznek csodát?"
Semennyire, átverések. Sajnos látszik, hogy kicsit sem vagy képben. Olvasd el az alábbi cikket, és ismerkedj meg a kalóriaszámolás alapjaival, mert így lesznek bajok:
Nincsenek fogyasztószerek.
Ha kisebb az aktivitásod, vissza kell venni a kalóriabevitelből. Ha annyit veszel vissza, hogy kevesebbet egyél, mint amennyit a szervezeted felhasznál, akkor pedig fogyni fogsz.
Hacsak nem bénultál le nyaktól lefelé, akkor bizony tudsz sportolni, legfeljebb nem úgy, nem azt, mint eddig.
Fogyni meg kalória deficittel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!