Ha holnaptól betiltanák a konditermeket, de helyette biztositanák, hogy követ törni, meg fát vágni lehetne menni alternativaként, te mennél, vagy inkább abbahagynád az edzést?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 13:37
1/22 A kérdező kommentje:
nem kekeckedésből kérdezem, én is kondizom, csak érdekelne, ki hogyan állna egy ilyen szituációhoz...
2020. febr. 12. 13:50
3/22 A kérdező kommentje:
Jó, mindenfajta súlyzós és saját testsúlyos edzést betiltanának.
Vagy kőtörés/favágás, vagy punnyadás lenne a két opció.
Ne kerüld meg a kérdést, ha már válaszolsz. :D
2020. febr. 12. 13:56
4/22 anonim válasza:
Akkor illegálisan edzenék itthon, mármint én.
5/22 A kérdező kommentje:
Jó, játszhatunk igy is... :D
Akkor tegük fel, a halálbüntetést is bevezetnék, és ha elkapnának illegális otthoni edzésért, felakasztanának érte.
Tehát punnyadás, kőfejtés/favágás, vagy illegális edzésért akasztás lenne a három opció
2020. febr. 12. 14:04
6/22 A kérdező kommentje:
mit lépsz?
2020. febr. 12. 14:04
7/22 anonim válasza:
Mégis hogy kapnának el otthon, a négy fal között? Mivel bizonyítanák, hogy edzettem? (Nyilván nem tartok otthon súlyzókat, saját testsúlyos edzést végzek.)
Annyira életszerűtlen a kérdés, hogy mást nem tudok válaszolni rá.
8/22 A kérdező kommentje:
igy már az, de az alap felvetés, amire kiváncsi lettem volna, nem volt az
2020. febr. 12. 14:10
9/22 anonim válasza:
Az alapfeltevésre az a válaszom, hogy addig nem választanék, amíg nem vagy rákényszerítve. De ha ilyen szintig beleszólnának az életembe, akkor valószínűleg otthon punnyadnék, mert élni sem volna kedvem egy ilyen világban.
10/22 anonim válasza:
Én is itthon szoktam edzeni, de nekem tetszene az ötlet. Sokkal többre tartom a kemény fizikai munkával felépített izomzatot, mint az otthoni/konditermi vasak emelgetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!