Tíz, vagy annál több kilót lefogyott emberek! Hogyan csináltátok? Leírnátok légyszives?
Az is érdekelne lelkileg, hogyan csináltátok, mi motivált?
Velem folyamatosan az van, hogy este tele hassal mindig eldöntöm, hogy jó holnap diétázok, meg nem eszem annyit, de érdekes módon reggel, amikor ott van a finom sóska, pörkölt, vagy akár megkívánok egy szendvicset, akkor már egyből elfelejtem a tegnapi fogadalmat :D persze estére megint tele vagyok, és mérges magamra. .:D
Mennyi idő volt ez a holt pont, amikor nehéz volt megállni az evést?
Illetve milyen módszerrel fogytatok le?
17/L 80kg (amit 1 év alatt sikerült felszednem sajnos, persze tudom a 70kg is kicsit sok még)
Örülök, hogy sikerült, teljesen megváltoztatni az étkezési szokásaidat! Így tovább, sok sikert!
Megpróbálok én is kicsit a jó útra térni, bár sosem voltam az a nagy mekizős, mert annyi pénzből inkább más kevesebb kalóriás kajákat vettem, és finomabbakat (csak a sajtbnurgert szeretem) De van néha, hogy becsúszik haverokkal 1-2 sajtburi :D
Próbálok kevesebb édességet enni, és a tartósítószerben dúskáló kajákat hanyagolni.
Nagycsaládban élek, szóval nehéz kivitelezni, hogy barna kenyér, pufirizs, meg ilyesmik legyenek itthon, mert a többiek nem ennék meg, de majd néha-néha beiktatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!