Nem bírok lefogyni. Mit csináljak?
4. napja csak vizet iszom és napi 1 csomag sós ropit eszek. Híztam 3 kg-t.
Mit csináljak? Egyszerűen nem bírok lefogyni.
Betegségem nincs, mert nézettem 2019. nyárán az 5 pontos cukorvizsgálatot, meg a hormonokat is.
Előtte próbálkoztam normálisabb fogyókúrával is (rizs, csirke, zöldség, cottege cheese...stb.) Akkor 1 hét alatt fél kilót híztam.
Amúgy 119 kg vagyok most és 168 cm. Szóval nagyon kéne fogyni.
Mit csináljak?
Huhh, #27.. Régen láttam ennyi hülyeséget egy kommentbe sűrítve. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. :/
"ne aggódj ha telt vagy ^^" a kérdező 40 feletti bmi-vel nem telt, hanem kórosan elhízott. Miért kell ezt szépítgetni? Az ilyen túlsúlynak súlyos egészségügyi kockázatai vannak, szóval igenis aggodalomra ad okot.
Emellett remek, hogy te egy túrórudival és egy tál étellel fogysz, egy fokkal tényleg jobb, mint a ropi. A jojó nem vicc, - én is tapasztaltam, - ne csináljatok hülyeségeket.
Nem értem miért pontoztátok le a 27-est?! Egyetlen hozzászólásában több új fogalmat is forradalmasított a fogyókúra világában. Mikor már azt hinné az ember hogy semmi újat nem tudnak neki mutatni, semmi újat nem tud már olvasni akkor jön ő, és visz mindent :)
Az idióták közt ő kiemelkedik a zsenialitásával :) Úgyhogy én ezért felfelé pontozom őt! És az sem mellékes hogy jóindulatú.Ha már valaki ostoba, legyen jóindulatú ostoba :) Ez értékelendő!
Azt ugye tudod, hogy hét kiló a te súlyodból (30 kg túlsúly) gyakorlatilag semmi? Hogy gondolhatod, hogy 7 kiló fogyással te tapasztalt vagy? :D Komolyan leoltasz másokat, akik ennél már jócskán többet értek el? Khhm.
Az önámítás részre inkább nem írok semmit, az a te dolgod. Természetesen 80 kilóval, 160 cm magassággal nem tűnsz egy kicsit sem teltnek.. Mindig mindenki ezt írja - és mégis le akarnak fogyni. Nem fura ez?
>"A sóstól hízhattál, ki hogyan hízik." Hát mutass már egy embert, aki a sótól hízik, komolyan :D"<
Aki csak a kalória számlálást tudja szajkózni, mint egy papagáj, és amúgy fogalma nincs az emberi biokémiáról, az mi a túró miatt érez késztetést ahhoz, hogy kommenteljen a fogyókúrák rovatban?!?
Hogy a sótól, a sós ropitól hogyan lehet hízni? Úgy, hogy a só vizet tart vissza. Ha egész nap sós ropit eszel, vagy 3 napja sós ropit eszel, akkor 100 kilósan simán előfordulhat, hogy 1-2-3 liter vizet is visszatart a sok só. Ami 1-2-3 kilónyi. És ha abbahagyja a sózabálást, és megeszik 2 uborkát, akkor az el is hajtja a vizet, és 1 nap alatt visszatér a súlya a sós koszt előttire, mert elmegy tőle a visszatartott víz. Na így lehet hízni a sótól! De aki ezt nem tudja, és amúgy is láma az egész emberi biokémiához, az ne kommenteljen már a súlyproblémák rovatban szamárságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!