Van másfél hónapom lefogyni. Hogyan csináljam?
Augusztus vegen egy fontos esemeny fog velem tortenni es addigra olyan alkatot kene formalnom magamon amit fel tudok vallalni.
Alapvetoen nem vagyok megelegedve magammal. A kilom es a magassagom rendben van, de amikor a tukorbe nezek hanyingerem lesz.
Ezen a nyaron szeretnem azt elerni h ha belenezek a tukorbe akkor elegedett legyek a kulsommel.
A combom es a vadlim arányos, en szerintem combomat kene vekonyitani ha az lehetseges.
A hasam vekony, alul van csak egy kicsi uszogumim ami rettentoen zavar azt nagyon el akarom tuntetni. A karjaim egesz vekonyak de azt is szeretnem vekonyabbra.
A fenekemmel meg vagyok elegedve, csak a combom nem jo hozza. A csipom is lehetne vekonyabb.
A diétába bele kezdek, sokszor eszem keveset es a szenhidratot meg a kenyeret cukrot ilyeneket kerulom. Sok zoldseg, es sok viz.
De mit tehetnek meg? Ha lehet akkor azokra a problemakra amiket felsoroltam kulon edzes fajtakat ajanlani.
Nem kell a sok “nem tudsz lefogyni ennyi ido alatt” vagy h “jo vagy igy is” duma.
Csak a hasznos tanacsokat szeretnem kerni akar privatban is nagyon szepen koszonom elore is.
Ha vékony vagy, ne nagyon fogyj ám, inkább izmosodj...
Viszont ha mégis, ténylegesen van rajtad itt-ott fölös háj, annak nem kell sok idő, pár kiló másfél hónap alatt nem olyan nehéz, ha odateszed magad s tényleg van miből. De vékony karokat vékonyítani, no, erre nem számítanék. A kis úszógumi az más, az bizonyára lemegy a következő kilókkal.
Rendesen egyél. Sok zöldség, OK, de ételt mit eszel? Jó kis fehérjeforrások, némi zsír s még valamiből kalória (bár ha tartalmasabb és sok a zöldség, az is OK lehet erre a célra kis kalóriakeretnél).
Edzéssel NEM vékonyodsz, hanem jó esetben vastagodsz, ez a lényege.
Írj nyugodtan ha az neked jobb, szívesen válaszolok.
Amire te gondolsz az nagyrészt genetika.
Ne haragudj de így van, a csípő az csont a comb pedig termèszetesen nagy részt izom.
Na most, ha még is szeretnél fogyni és tènyleg zsír van rajtad akkor 1500kcalt egyél+ mozogj valamit.
Ilyen egyszerű, nem szabad koplalni kevesebbet enni, mint 1300 kcal, mert az már koplalás és az nem tesz jót a szervezetednek, be is lassul picit, a többiről ne is beszéljünk.
Kevés az idő, de 5 kgt simán le tudsz adni, ha így csinálod, nekem is sikerült.
Sok sikert ha esetleg felmerül benned kérdés írj rám nyugodtan, megbeszèljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!