Egy gépkocsibeálló betonalapját kellene egy vékony, másfél-két centis simítóréteggel ellátni. Szerintetek hogyan csináljam, hogy ne töredezzen és kopjon le? Van olyan anyag, amely a régi betonhoz ilyen módon hozzátapad és elég strapabíró?
Figyelt kérdés
#Betonozás!
2013. okt. 18. 18:13
1/9 anonim válasza:
Önterülő aljzat kiegyenlítő, ezeket szokták rakni a mettlachi alá is, van több fajta,valamelyiket csak vékonyabb rétegben lehet,de van amit 1-2 cm ben is.
2/9 anonim válasza:
És ez az aljzatkiegyenlítő kültéren nem repedezik be és kibír egy kocsit ??
A kérdezőnek :
Amit rá szeretnél önteni a betonalapra
( vagy régi betonra ?),az lenne a legfelső réteg ?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a felső réteg.Tulajdonképpen ezzel a réteggel szeretném a felületet elsimítani, az egyenetlenségeket és az éles részeket (amik veszélyesek a gumira)eltüntetni. Ez az anyag, amit ajánlasz a padlopon?
2013. okt. 20. 14:18
5/9 anonim válasza:
Nem én ajánlottam , hanem az első válaszoló , nekem is hasonló problémám van , töredezett,repedezett a kocsifeljárónk , az új betonozása drága , a térkövezés is drága , meg az aszfaltozás is.
Tehát én is valamilyen strapabíró , olcsó módszert keresek , ami házilag kivitelezhető.
6/9 A kérdező kommentje:
Az aszfalt jó megoldás, de végül egy műanyagalapú burkolóanyaggal oldottuk meg, de csak azért, mert a tulajdonosnak maradt belőle néhány zsákkal. Majd kiderül, hogy mennyire strapabíró!Más esetben tényleg az aszfalt lett volna a jó, szerintem!
2013. nov. 5. 18:02
7/9 anonim válasza:
El tudnád küldeni a nevét ?
Éghető ?
8/9 Galloway válasza:
Mapegrout T40. Uvegszálerősített betonjavító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!