Nem bírok lefogyni. Mit csináljak?
4. napja csak vizet iszom és napi 1 csomag sós ropit eszek. Híztam 3 kg-t.
Mit csináljak? Egyszerűen nem bírok lefogyni.
Betegségem nincs, mert nézettem 2019. nyárán az 5 pontos cukorvizsgálatot, meg a hormonokat is.
Előtte próbálkoztam normálisabb fogyókúrával is (rizs, csirke, zöldség, cottege cheese...stb.) Akkor 1 hét alatt fél kilót híztam.
Amúgy 119 kg vagyok most és 168 cm. Szóval nagyon kéne fogyni.
Mit csináljak?
Ropi nem kaja. Finomított szénhidrát, meg ipari só (értsd nulla vitamin). Ezt mit gondolsz, mennyi ideig bírod tartani? Nem ettől fogsz elfogyni.
Rendes kajákat egyél (nem feldolgozott vackokat). Nem kell futni, elég a séta, vagy úszás, ha tudsz úszni, hogy legyen kondid. 10k lépés/nap. Ha elment úgy 30-40 kg, akkor már lehet futni is.
És nem baj, ha 1 hét alatt nem történik semmi, türelem.
Meghízni sem 1 hét alatt sikerült. Lefogyni sem fogsz 1 hét alatt, 0 akaraterővel..
Csomó jó tanácsot kaptál az étkezéssel kapcsolatban. De te inkább eszed a ropidat. Akkor csináld de ne csodálkozz ha kórházba kerülsz a hülyeséged miatt
Egy hét alatt mit vársz??
Egy hét alatt szedted fel a teljes mostani súlyod? Mert akkor tényleg annyi lesz leadni.
Minden esetben a súlyt reggel, evés ivás előtt, wc után kell mérni. Gondolom azt a fél kilót nem így mérted. Amúgy gondolj már bele hogy a te súlyodhoz mennyire lehet komolyan venni a fél kiló hízást. Kicsit több vizet iszol és ideiglenesen megvan. Majd ha tartottál egy egészséges éteendez napi minimum 3000 lépéssel, kalóriadeficitben 3 HÉTIG és akkor nem adsz le minimum 4 kilót, akkor szólj. Éppen az a lényeg hogy az elején aki nagy súlyból megy, sokkal könnyebben fogy. Tényleg minimális változtatások kellenek hozzá.
Szóval nem tuekm te mit nevezel normális diétának de nem az volt. Egy hét alatt az első 2 kiló akkor is lemegy ekkora súlyból ha csak az eredeti adagokat és eredeti ételeket eszed, csak 2/3 mennyiséget
Ha nem állsz fel és sétálsz napi 2, majd 3, majd 5 ezer lepést akkor mitől gondolod, hogy később jobban fog menni? Hát semmitől.fokozatosan szépen kezdd el fejleszteni magad.
Amúgy az kimerítő válaszomat (#11), tele hasznos infóval: nagyon szívesen! Vwgülis semmi 3 év diéta alatt felszedett tapasztalati és elméleti tudás5 leírni és tök ingyen, segítő szándékkal megosztani, amiért más 25-30 ezer forintot is elkér.
Istenem, de egyszerű vagy... a fél kiló hízás semmi, nem létezik, mivel ettől többet ingadozik a súlyod egy nap. Lehet, hogy te egy értelmes diétával lefogytál fél kilót, a mérleg meg 50 DEKA hízást mutatott, erre te dobtad a diétát, kezdted az agybaj koplalást. Gondolkodni kéne inkább.
A ropi nem hízlal? Persze, ugyanannyi kalória van benney kint a csokiban meg a csipszben, tuti nem hízlal.
Véletlenül se egyél enyhe kalóriadeficitben, egészségesen, változatosan, kis sétával, még a végén lefogynál. Koplalj, idióta.
"A sóstól hízhattál, ki hogyan hízik."
Hát mutass már egy embert, aki a sótól hízik, komolyan :D
"Ha futsz és pl hízol nem gond"
Hogy a pélóba ne lenne gond, ha hízik, ha egyszer fogyni akar valaki??
A többi baromságot, fekvehízóst már nem is említem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!