Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adtatok már le úgy 10+ kilót,...

Adtatok már le úgy 10+ kilót, hogy az alakotok nem változott?

Figyelt kérdés
163 cm és 60,3 kiló vagyok. Leadtam 11,7 kilót 1 év alatt (tehát 72 voltam :D), mégsem változott semmit a külsőm, sőt, esküszöm én nagyobbnak látom magam. Van ennek valami oka? Mármint az is benne lehet a dologban, hogy csak én nem látom az eredményt, ez ilyen pszicho dolog, de más se dicsér meg, tehát annyira más se látja. Nameg a ruha méretek se nagyon csökkennek.. A mérleg nem rossz, 2-vel is mértem magam anno és most is, hogy biztos jó eredményt nézzek. Nem hiszem, hogy a leadott kilók csak folyadékok, tehát víz, de biztos valamennyi százaléka az. Van tapasztalatotok? Tanácsot is szívesen fogadok. Köszi előre is :D
2022. febr. 7. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Több izomt adtál le és közben zsírt raktároztál
2022. febr. 7. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Az izom kisebb területen nagyobb súllyal bír, szóval lehet hogy sokat izmosodtál, bár szerintem ez azért látszik az alakon valamennyire, de a közérzeten mindneképp
2022. febr. 7. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sportoltál mellette? Hogy étkeztél?
2022. febr. 7. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel értek egyet, szerintem is inkább izomból ment le.

Második: amit te mondasz nem akkor lenne, ha a súlya nem változott volna, de az alakja igen?

Kérdező centiben van vàltozás?

2022. febr. 7. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisan eszek, sőt, inkább diétásan. Egész nyáron bicikliztem napi 15 km-t, járok kondiba is heti 3szor.
2022. febr. 7. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak az agyad játszik veled. Nálam is volt egy ilyen időszak, pedig én 40 kilót fogytam. Néha még most is dagadtnak látom magam. Mondjuk nekem a ruhaméreteim elég látványosan csökkentek.

De lehet, hogy az is benne van, amit a többiek írtak.

2022. febr. 7. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azok az emberek sem veszik észre, hogy fogytál, akik ritkán látnak? Mert valamiért akit minden nap látunk nem igazán vesszük észre rajta a változást. Főleg, ha a fogyás hosszabb időt vett igénybe. A ruháid mit mutatnak? Gratulálok egyébként, szerintem a fenti adatokkal már biztos jól nézel ki.
2022. febr. 7. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha a ruhamérete sem változott a kérdezönek, akkor valami nem stimmel, nem csak ö nem veszi észre a fogyást.

Általában 5 kiló fogyás egy mérettel kisebb ruhákat jelent, ha rendesen fogyott.

2022. febr. 7. 22:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a ritkán látott emberek sem veszik észre. Tegnap viszont már nem a súlyomat néztem, hanem hogy hány centi a derekam, kezem, csípőm stb. Ha így sem lesz változás, lehet elnézek egy diabetógushoz, vagy gasztroenterológushoz. A ruhák nagyon nagyon max 1 méretet csökkentek, de épp hogy látszik. Egyébként anno nem csak a kilót néztem, hanem a testzsírszázalékot, és egyéb adatokat. Épp előttem van egy adat 1 évről ezelőttről. Akkor 29% volt a testzsírom, most 26,2%. És a képeken SEMMI alakbeli változás nincs :DD feladom :D Mármint nem a diétát, hanem a tippelést, hogy ez miért lehet.
2022. febr. 8. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a válasz, a 26% testzsír elég sok, izomból fogytál. Arányaiban nem sok minden javult.
2022. febr. 9. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!