MAsodik gyerek utan mennyire valtozott meg az alakotok?
Én az első baba után nagyon gyorsan visszafogytam, a második babánál nekem sokkal nehezebb volt, de 1 éven belül sikerült visszanyernem a versenysúlyom így is, a harmadik gyermekem 4 hónapja született, s van rajtam még +10 kg a kiindulási súlyomhoz képest.
De nálam az első és a második szülésem között 6 év van, a második és a harmadik között pedig 3 év. Tehát szerintem nagyban függ a korunktól is. Míg az első gyerekemnél 23 voltam, most 33 vagyok. Sokkal nehezebb lesz visszafogynom, de küzdök. :)
Az első után (28 év) nagyon gyorsan visszafogytam, a 2. után (31) kellett 1 év, de még most sem vagyok elégedett.
Szerintem is függ a kortól.
Mi nők nagyon hijuak vagyunk
Alkati kérdés gének
Nézd meg édesanyádat és ott a minta
Koszi a valaszokat!
Az anyukam teljesen mas tipus, huszon evesen szult minket es azota kover, soha nem tudott lefogyni. En korte alak vagyok, combra es fenekre hizok, anyunak vekonyak a labai, de hatalmas hasa van.
Egyebkent igen, hiu vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!