Szerintetek kene fogynom?
Figyelt kérdés
20 éves lany vagyok 175 cm és melle 95 kg. Az utóbbi időben elengedtem magam, sok chipset ettem cukrokat, sok csokit és rengeteg gyors kajat. Eddig engem nem zavart de mostanában többen szóvá tettek. A nagy része a hasam alján van, combomon és a fenekemen2022. jan. 30. 18:15
11/12 anonim válasza:
Ui. Ez a 9-esnek ment, csak közben egy választ töröltek, pedig igaza volt a válaszolónak, csak egyesek nem bírják elviselni, ha fétisesnek nevezik.
12/12 anonim válasza:
Hetes, a legtöbb kövér ember egészséges?? Hogy lehet már ekkora hülyeséget írni?
Általánosságban beszélve szerinted a kövérek egeszségesebbek, mint az egészséges súlyúak, vagy hogy képzeled?
Mutass már erre egy cikket, kutatást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!