Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kene fogynom?

Szerintetek kene fogynom?

Figyelt kérdés
20 éves lany vagyok 175 cm és melle 95 kg. Az utóbbi időben elengedtem magam, sok chipset ettem cukrokat, sok csokit és rengeteg gyors kajat. Eddig engem nem zavart de mostanában többen szóvá tettek. A nagy része a hasam alján van, combomon és a fenekemen

2022. jan. 30. 18:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még hízzál
Nem muszáj de nem ártana
48 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Minimum 30 kg-t kéne leadnod. Hajrá, nyárig van időd.
2022. jan. 30. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
ha téged nem zavar tetszel magadnak akkor ne fogyozzál van akinek a dagibb csajok jönnek be
2022. jan. 30. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is kb 30 kiló felesleg lehet rajtad.

Egészséges ütemben, sportolva, fél év alatt lemehet.

2022. jan. 30. 19:24
 4/12 anonim válasza:
100%
Igen, kéne fogynod, szerintem is egy pár kilót, de nem azért, mert jajj, dagi, meg egyéb baromságok, hanem az egészséged miatt. Alakíts ki új étrendet. Nem kell teljesen mellőzni az általad szeretett ételeket, mert azt úgyse bírnád ki éveken át. Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged, vegyél el belőle mondjuk 500-at, meg mozogj egy kicsit. Igaz, lassan fogsz fogyni tőle, de legalább tartós lesz.
2022. jan. 30. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Bocsánat, de számodra nem egyértelmű, hogy igen fogynod kéne? 🤔
2022. jan. 31. 05:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy kell 30 kg.

Lehet én vagyok a túl izmos, de 178 cm-hez 80 kg-san kifejezetten betegnek néztem ki.

N

2022. jan. 31. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Én egyike vagyok azoknak, akik arra nyomtak, hogy "még hízzál". Elmondom, miért (aztán úgyis le leszek pontozva, mert bunkók és önkéntes egészségügyi tanácsadók mindig vanna és lesznek. :D). Egyrészt igaz az, hogy van a túlsúlynak eü kockázata. Viszont én egész életemben a nagyobb darab lányokhoz vonzódtam és őket kerestem, és a többségnél azt tapasztaltam, hogy nem lesznek cukorbetegek, se semmi extra. 150-160kg-s nők még vígan elélnek, nyilván futni nem gyakran látod őket, de egyrészt láttam egy cikket, miszerint a legtöbb kövér ember metabolikusan egészséges, másrészt a mai életszínvonalon (ésszerűen) nem kell a túlsúly miatt megmihálylani. :)

Nem szeretnék beleszólni, hogy hogyan folytasd az életedet, úgyhogy fogyjál le ha azt látod jónak, mindenesetre a duciimádó pasik nevében mondom, hogy ha nem lennének hozzád hasonló lányok, akkor mi magányosak lennénk. ;P Részemről teljesen jó lenne hozzád hasonló, v akár 110-120kg sőt nagyobb barátnő, nem zavar hogy elengedi magát. :)

2022. jan. 31. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

A főbb egészségügyi problémák nem fiatal korban jönnek elő, hanem kb 40 fölött, közel az 50-hez.

Hány évesek is voltak a duci csajaid?

Míg a szervezet fiatal, jobban tudja tolerálni az egészségtelen életvitelt. Viszont a szervezet nem felejt, idővel az ízületek is meg fogják adni magukat. És ez csak a kezdet.

2022. jan. 31. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
8-as: ismerek 45 év fölötti, 170 kilós nőt is akinek nincs semmi baja, ízületekkel sem. Nem minden ember épül egy kaptafa szerint...
2022. jan. 31. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 170 kg-s nő nem létezik, akinek semmi problémája se lenne.

Eleve már az probléma, hogy liheg egy emelet felsétálása után.

Ne áltasd magad. Nem kötik az orrodra a betegségüket.

2022. jan. 31. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!