Szerintetek kene fogynom?
Szerintem is kb 30 kiló felesleg lehet rajtad.
Egészséges ütemben, sportolva, fél év alatt lemehet.
Nem biztos, hogy kell 30 kg.
Lehet én vagyok a túl izmos, de 178 cm-hez 80 kg-san kifejezetten betegnek néztem ki.
N
Én egyike vagyok azoknak, akik arra nyomtak, hogy "még hízzál". Elmondom, miért (aztán úgyis le leszek pontozva, mert bunkók és önkéntes egészségügyi tanácsadók mindig vanna és lesznek. :D). Egyrészt igaz az, hogy van a túlsúlynak eü kockázata. Viszont én egész életemben a nagyobb darab lányokhoz vonzódtam és őket kerestem, és a többségnél azt tapasztaltam, hogy nem lesznek cukorbetegek, se semmi extra. 150-160kg-s nők még vígan elélnek, nyilván futni nem gyakran látod őket, de egyrészt láttam egy cikket, miszerint a legtöbb kövér ember metabolikusan egészséges, másrészt a mai életszínvonalon (ésszerűen) nem kell a túlsúly miatt megmihálylani. :)
Nem szeretnék beleszólni, hogy hogyan folytasd az életedet, úgyhogy fogyjál le ha azt látod jónak, mindenesetre a duciimádó pasik nevében mondom, hogy ha nem lennének hozzád hasonló lányok, akkor mi magányosak lennénk. ;P Részemről teljesen jó lenne hozzád hasonló, v akár 110-120kg sőt nagyobb barátnő, nem zavar hogy elengedi magát. :)
A főbb egészségügyi problémák nem fiatal korban jönnek elő, hanem kb 40 fölött, közel az 50-hez.
Hány évesek is voltak a duci csajaid?
Míg a szervezet fiatal, jobban tudja tolerálni az egészségtelen életvitelt. Viszont a szervezet nem felejt, idővel az ízületek is meg fogják adni magukat. És ez csak a kezdet.
Olyan 170 kg-s nő nem létezik, akinek semmi problémája se lenne.
Eleve már az probléma, hogy liheg egy emelet felsétálása után.
Ne áltasd magad. Nem kötik az orrodra a betegségüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!