Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen édes reggeliket esztek?

Milyen édes reggeliket esztek?

Figyelt kérdés
Én zabkását, protein muffint, zabpalacsintát. Kéne már valami új is :D
2022. jan. 29. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
túrókrém, túrós amerikai palacsnta (tésztájába teszem), zablisztes gofri, képviselőfánk, zabos-túrós házi süti gyümölcsökkel, rizskása, köleskása
2022. jan. 29. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Házi túrókrém, pl.túró letrumixolva mézzel és banánnal, vagy mogyoróvajjal és banánnal, vagy csak mogyoróvajjal, vagy mézzel és naranccsal stb. Rengeteg mindennel lehet igazából, amit csak szeretsz, körte, bogyós gyümölcsök, kókuszreszelék, vaníliával és mazsola, tényleg csak a képzeleted szab határt.
2022. jan. 29. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Smoothiet szoktam inni minden reggel :) de jó a túrókrém is vagy zabkása édesen.
2022. jan. 29. 15:18
 4/4 anonim válasza:
100%
Szerintem a zab a legjobb, ha banánnal csinálod még édesebb, de csokisra is csinálhatod, konkrétan bárhogy
2022. jan. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!