Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan reggeli, ami édes, de...

Olyan reggeli, ami édes, de nem annyira hizlal?

Figyelt kérdés
És nem leszek éhes egy órán belül? (Nem zabkása)

2021. okt. 3. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Protein palacsinta.
2021. okt. 3. 21:46
 2/10 anonim válasza:
100%
Palacsinta. Zabliszt, banán, tojás. Tálalhatod cukormentes lekvárral, gyümölcsszósszal, friss gyümölcsökkel (pl banán) stb.
2021. okt. 3. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Kefir
2021. okt. 3. 21:54
 4/10 anonim válasza:
67%
Kefir mióta édes? És magába?
2021. okt. 3. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Zabkása fahéjjal, kakaóval, gyümölccsel.
2021. okt. 3. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
10%

3-as én minden reggel megiszok fél liter kefirt MAGÁBA! És van egy enyhe szénsavas, édes íze.

Nem kell mindig cukros sz*rokat zabálni

2021. okt. 3. 22:07
 7/10 anonim válasza:
82%
Ki mondta hogy zabálj cukros sz*rokat? Nézz fel mit írtak a többiek. Egyik se cukros de édes. És oké hogy te megiszod de a kérdező édeset akart és gondolom valami normális laktató reggelit. Nem valami savanyú kefirt meginni reggelente.
2021. okt. 3. 22:29
 8/10 anonim válasza:
49%
gyümi sali(⌒▽⌒)
2021. okt. 4. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy kis könnyű szendvics után egy banán. Azzal el leszel.
2021. okt. 4. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:

nincs olyan étel, ami hizlal. az hizlal ha sokat eszel belőle

ha egészséges ételre gondolsz, akkor ajánlom a túró alapú dolgokat, de csakis lassú felszívódású ch-val párosítva.

pl palacsintát szoktam sütni (2 adagra: 50 gr búzasikér, 50 gr zab, 1 tojás, 400 ml növényi tej, 2 gr olajon) és abba túrókrém (50 gr natúr joghurt, 100 gr zsírszegény túró, 1 tk vaníliaaroma, édesítő) és mellé minimum egy maroknyi gyümölcs. a palacsinta meg eláll 2-3 napot a hűtőben, nem kell reggel sütni

neten van rengeteg féle protein pancake verzió, az is mehet, habár személy szerint nem vagyok a porok híve

ha nem fontos a fehérje, akkor süss édesítővel zablisztes alappal, bogyós gyümölcsökkel muffint, akár fagyaszthatod is és amellé egyél gyümit vagy zöldséget

igazából ahhoz, hogy ne legyél éhes, eleget kelll enned volumenre és az kell, hogy az étkezésben legyen ch, fehérje és zsír is

zabkását ha nem szereted, egyél rizskását vagy köleskását

nekem az egyik kedvencem a tejbebulgur például, és búzasikérrel dúsítom, ami ugye tiszta fehérje

Hozzávalók (2 adag)

100 gr bulgur

133 ml mandulatej

150 ml tej

1 tk vaníliaaroma

15 gr sikér

Elkészítés

 A bulgurt feltesszük főni fedő alatt közepes fokozaton 200 gramm (kétszeres mennyiségű) vízben. Ha a vizet majdnem teljesen beszívta (kb. 5 perc), hozzáadjuk a növényi tejet, átkeverjük és ismét lefedjük.

 Amikor már csak egy kevés maradt a növényi tejből, amit nem szívott be (10 perc), hozzáöntjük a tehéntejet is. Alaposan átkeverjük és további 10 percig főzzük.

 Hozzáadjuk a sikért kis adagokban, jól elkeverve. Még öt percet főzzük és tálaljuk.

 Tálalás után még melegen keverjünk bele édesítőt, valamint fagyasztott vagy friss gyümölcsöt.

Nagyon édesszájú vagyok, és nekem az vált be, ha nem reggeliként, hanem desszertként gondoltam a reggelire. Tehát egy étkezés, ami desszert. És főleg magamnak csináltam cukormentes, teljes kiőrlésű sütiket és az volt a desszert. Mivel cukormentes, nem emelei hirtelen a vércukrot és nyomja le hamar (ez adja az éhséget), és mivel tejes kiőrlésű, tartalmaz rostot és eltelít. Ezért jó alapanyag a zab és ajánlom más formáit, ha a kását nem szereted

2021. okt. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!