Olyan reggeli/ebéd amit előző nap elkészítek és másnap hidegen fogyaszthatom? (és lehetőleg nem nagyon hizlal)
Kibírják, de éjjel nem lesznek hűtőben? Úgy hogyne bírnák ki, a főtt ételeim tipikusan 4 napot bírnak hűtőben (pár speciális fajta van, ami nem ilyen, pl. a gombás ételek).
Azt hiszem, sokan visznek rántottát munkába, suliba, a páromnál is gyakori ez. De neki a zabkása is jó, csak legyen meg bő 1000 kcal. Egy kis zabkása nem csodálom, ha nem laktat, de ha a nagy sem, vagy egyszerűen nem akarod és kész (megértem, én se vagyok zabkásás, nem is laktat jól), akkor vigyél valami fehérjedúsabb ételt, kis kalóriakeretnél különösen érdemes a fehérjére fókuszálni, bár ez étrend kérdése. Sült húst is vihetsz, túrót is, akár sajtot is... A zsírosabbakhoz zöldséget (hacsak nem kell sok kalória), a soványabbakhoz valami jó kis összetett szénhidrát illik, de persze sok lehetőség van, én a sovány fehérjéket zsírral és zöldséggel eszem :) De a tipikus fogyózó szénhidrátra alapoz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!