Delutani tesztem halvany pozitiv a masnap reggeli negativ, akkor nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ugyanazt a tesztet hasznaltam menis elott vagyok 1 nappal. Lehet valami baj van vagy elofordult ez mar valaki masnal is? El vagyok keseredve:(2016. ápr. 4. 07:05
1/21 anonim válasza:
Tudsz felrakni kepet?
Biztosra csak akkor lehet venni ha mar kesik es ugy tesztelsz
2/21 anonim válasza:
Igen akkor valószínűleg nem vagy terhes. Az elso teszt idonbelul jott ki? Az ilyen általában kémiai terhessegee utalhat.
3/21 A kérdező kommentje:
Idon belul jott ki illetve a reggelin is latszik valami csak meg halvanyabban.
2016. ápr. 4. 09:13
4/21 A kérdező kommentje:
Mindjart tesztek fel kepet
2016. ápr. 4. 09:14
6/21 anonim válasza:
Hát én mindkettőn látom a második csíkot, bár piszok halványan, de látom.
Szerintem nem minden teszt egyformán erős, és még csak most vagy a nemvárt napján.
Az idő eldönti.
Szorítok!
7/21 anonim válasza:
Én is látom mind a kettőnél a halévány csíkot! :)
Megy a drukk
8/21 anonim válasza:
Ott van az a második csík mindkettőn!
Szerintem várj két napot és tesztelj újra.
Hajrá!
:))
9/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast! Remelem igazatok lesz. Gondoltam veszek masik fajtat es reggel megnezem.
2016. ápr. 4. 11:52
10/21 anonim válasza:
Szerintem is pozitv mind a kettő, csak várni kell egy kicsit, hogy még emelkedjen a HCG szint. Holnapután csinálj újabbat, azon már sokkal erősebb csík lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!