Egészséges reggeli ami nem hízlal?
Figyelt kérdés
Most ilyen fahéjjas műzlit eszem tejbe. Ez hízlal?2018. márc. 6. 17:35
1/5 anonim válasza:
A müzli valószínűleg tele van cukorral úgyhogy nem a legjobb választás. Egyél helyette sima zabpelyhet. Azt is meg tudod csinálni akár fahéjasra vagy gyümölcsöket raksz bele.
2/5 anonim válasza:
Nem a reggeli fog hízlalni:) egészséges reggelik; natúr yoghurt, túró, tojás, saláta, zöldség esetleg gyümölcs, zabpehely, teljes kiörlésű kenyér, teljes kiörlésű kifli,zsemle.
3/5 anonim válasza:
A kalóriatöbblet hizlal. Nálam a reggeli garantált kalóriatöbblet, úgyhogy hizlal, teljesen függetlenül az összetételétől.
Valami tápanyagdús, laktató reggeli kéne neked, ha éhes vagy reggel. Nagyon egyéni, hogy pl. egy szénhidrátdús reggeli valakinek kvázi kötelező vagy durván éhesítő, enerváló...
A tejes müzli nem ideális, de fogyni attól még lehet vele. Nekem nem egészséges, más döntse el, hogy neki milyen.
4/5 anonim válasza:
Bármilyen normális ételt lehet enni. A hízás attól függ, hogy egész nap összesen mennyit eszel.
A fahéjas müzli nem a legjobb választás minden reggel. Egynek elmegy, de annyira nem jó, hogy minden reggel ezt edd.
5/5 anonim válasza:
Én úgy fogytam, hogy legtöbbször fahéjas zabpehely kását csináltam (vízzel), de nem csak ezen múlott, hanem a többi étkezésen és a mozgáson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!