Mit egyek, ha valami édeset kívánok és fogyókúrázom?
Elkezdtem fogyókúrázni egy hete.
Le is ment egy hét alatt 3 kg (?)
De most már nagyon kívánok valami finomságot, viszont nem akarok bűnözni.
Valaki tudna nekem ajánlani valamilyen fogyókúrás "desszertet"?
170/66
Mennyi a napi kalória kereted? Nekem 1500 de minden nap eszek csokit, müzlit, protein szeletet, magvakat, vagy fagyit, simán belefér az 1500 kalóriába, van hogy kicsit fölé megyek mondjuk 1600-ra,de ennyi szerintem belefér.
Volt hogy semmilyen édességet nem engedtem meg magamnak, és mindig hatalmas falásroham lett a vége🙄
#4-es, ez szerintem nem feltétlenül van így.
Én is szoktam enni csokit vagy nagymamám sütijét nyilván megkóstolom, ha nála vagyok, de sosem éreztem, hogy ne tudnám utána kontrollálni magam. Egy-két falat és annyi. Nekem sokkal rosszabb lenne, ha rá sem nézhetnék ilyenekre többé. Nem kétlem, hogy neked az a tapasztalatod, amit írtál, csak mondom, hogy nem feltétlenül igaz mindenkire. A kérdezőnek is magának kell eldönteni, hogy ő meg tud-e állni két kocka csokinál vagy befalná, mi ezt nem tudhatjuk.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én banánpalacsintát szoktam csinálni. Akár reggelire is simán jó, finom, és nevezhetjük diétásnak. Egy banán, egy tojás, kb. 2 evőkanál zabliszt (vagy 1 kanál zabliszt, 1 kanál fehérje, mikor hogy), pici sütőpor, pici ásványvíz/tej, mézeskalács fűszer/fahéj/kakaópor, amit szeretnél. Minimális olajon vagy teflonserpenyőben kisütöd, szerintem nagyon finom. Nekem a banántól elég édes, de ha nem, akkor tehetsz bele édesítőt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!