Az izomépítés jó módszer a fogyáshoz?
Sziasztok! 18eves vagyok, idáig 25kg-tol szabadultam meg, most vagyok 108-110 kg korul. Az utóbbi egy hétben neki álltam, kardiozni, heti 3-4et akartam beiktatni, viszont láttam, hogy ez egyàltalán nem vezet semmi jóra mivel előjön a "skinny-fat" dolog. Így arra gondoltam, hogy mivel sajnos a legközelebbi edző terem majdnem egy órára van innen, így neki állnék itthoni izomepito gyakorlatokat végezni, esetleg valami tanácsotok/tapasztalatotok van ezzel kapcsolatosan?
Valahogy igy nézne ki: Heti 3db izomepito feladat(30perces) illetve 2-3db kardió (15-20perces)
Elore is koszonom mindenkinek!
Roviden:
Etkezes 80%
Edzes 20%
Kardiot mar irtak hogy a pulzus szám miatt nem a legjobb. Ezert aerobot valasz. Amikor a pulzus szamod nem lepi at azt a szintet hogy ne tudj egy mondatot vegig mondani szusszanas nelkul. Ez lehet gyors seta.
Sulyzos edzes es aerob! Kesz!
Gyors seta minel tobbet, elotte l karnintint vegyel be!
Sulyzos edzes itana feherje.
Es ne ehezz! Tisztan etkezz! Sok sok zoldseg ! Grill zoldseg tol kezdve magyon sok jo recept van mar neten ami nagyon finom es nem nyultap. Es rengeteg viz.
Nez utana mi serkenti az anyag cserét stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!