Mit rontottam el a fogyókúrámban? :' (.
Sziasztok. Először is köszönöm annak aki ezt végigolvassa és megpróbál segíteni.
Augusztus óta fogyókúrázok. Elég nagy életmódváltás következett be az életemben, mert bár nem volt rengeteg súlyfeleslegem (korábban: 161cm/60kg), de elhatároztam, hogy olyan 8 max. 10 kilótól megszabadulok. Kevesebbet ettem mint korábban és mindennap szigorúan futottam egy órát. Az eredmény meglett, augusztus végén 55kg mutatott a mérleg, iszonyatosan megörültem neki. Jövőhéten iskolakezdés, a célom az lett volna, hogy még további 2-3 kilót ledobjak, de ha megmaradt volna az 55 kg, akkor sem lett volna gond. Szeptemberben kicsit visszább vettem a fogyókúrából, de úgy éreztem, hogy ennyi belefér. A korábbi 2-3 evészetből 4 lett, de ebből kb.1 max. 2 alkalom volt olyan amikor tényleg meleg és kicsit "nehezebb" ételt ettem. Mégpedig az ebédnél, de az ebédhez augusztusban is ragaszkodtam, szóval ez mindig is része volt a fogyókúrámnak. A 3. 4. alkalom általában valami gyümölcs volt, vagy főtt tojás... szóval semmi komoly és ezeket is 18 előtt fogyasztottam. Egyszer tartottunk pizza partyt is, ahol én 7 szelet pizzat megettem. Ez volt az első alkalom a fogyókúrában amikor ismét a zsírosabb ételekhez nyúltam, de mindenhol azt írták, hogy néha egy kis bűnözés belefér. Elismerem, kicsit a sportból is visszább vettem, de ez annak köszönhető, hogy ide oda utazgattam e hónapban és nem mindig volt időm mozgásra, de így is max 3 alkalmat hagytam ki a futásból. Olyan is volt amikor 60 perc helyett csak 40 percet tudtam futni, mert épp az eső kapott el. De összességében kevesebbet mozogtam, mint korábban, de a napi 40 perces futást 3 napot leszámítva még így is megmaradt. Összességében elmondhatom, hogy az augusztusi hónapban 1300 kalóriákat ettem, míg a szeptemberi hónapban 1700-1800 körül voltak a táplálkozásaim (de ugye mindennap futottam). Több nap után ma végre rámertem állni a mérlegre, mert bár nem éreztem azt, hogy fogytam volna, de azt sem hogy híztam volna. Nyilván tartani a súlyt nem könnyű, meg én is úgy voltam, hogy mivel a szeptember eddig egy kicsit "lazább" lett, ezért ha maximum 1 kilót visszahíztam az sem gond. Reggel a mérleg SAJNOS 58.0-át mutatott. Értetlenül állok a dolgok előtt, mert azért ez mégis 3 kiló pluszt jelent. A hasam továbbra is laposabb mint korábban, továbbra is nagy rám pár nadrágom, pedig csak két kilóval vagyok kevesebb, mint 2 hónappal ezelőtt. Pont holnap szerettem volna venni magamnak egy olyan nadrágot ami egy kicsit sem lóg és nem kell hozzá öv, hogy minden tekintetben megmaradjon rajtam. Most pedig tessék... ugyanott vagyok majdnem mint ahol elkezdtem. Nagy csalódás ez számomra, mert a szeptemberi hónapot sem lazsáltam végig. Így sem mondhatnám, hogy örömet lelem a mindennapi étkezésbe, mert van aki egész nap csak eszik és semmit nem mozog, mégsem hízik. Korábban reggelente pékárut ettem, ebédre mindig repetáztam, vacsira pedig nyugodtan becsúszott valamilyen melegszendvics, rajta sok sok ketchuppal és sajttal.. ettem fagyit, süteményeket, és innivalónak sem csak ásványvizet vagy csapvizet fogyasztottam, hanem ugyanúgy colat, szörkpöket stb... ja és nem futottam 60 perceket, hanem annyiból álltak a napjaim, hogy lesétáltam a suliba, ami tőlem 5 percre van. De még akkor sem híztam alig 10 nap alatt 3 kilót(!!). Mit rontottam el? Most már nem is merek a kajához nyúlni, komolyan csalódtam ebben az egészben. Amikor reggel mértem magam, akkor kicsit vastagabb pizsamában voltam, mivel esténként már hideg van, de ha levettem volna, szerintem az sem jelentett volna olyan sokat. Elvégre az 55 kilós mérésnél is pizsiben voltam, igaz az vékonyabb anyagból volt. Nem akarom ezt az egészet feladni, de annyira rossz, hogy jövőhéten iskola és én elmondhatom magamról, hogy gyakorlatilag semmit nem fogytam. Nem ez volt a cél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!