Hatásos lehet a lépcsőzés a fogyókúrámban?
hát szerintem ez tök jó :) csak nehéz lesz :)
csinálj még melléé pár felülést és 1 hónapmulva naon jó alakod lesz :) sztem nem is kell 1 hónap see
ha spórolósan is csinálod, inkább egész napra oszd be a szűkös élelmiszer keretet, ne fogyaszd el mindet délutánig.
egyébként minőségi éhezés mellett elég nehéz zsírból fogyni sajnos, illetve éhezés végstádiumában persze zsír is felhasználásra kerül. ezért van az, hogy a kövér emberek nagy része éhező (minőségileg) a "normál testalkatúaknak" meg van pénze általában elég húsra, tápanyagra, vagy nincs de egész nap fizikai munkát végeznek..
Nagyanyáink is tudták, hogy ha elhagyjuk a vacsorát, az fogyáshoz vezet. Ez ilyen mostani duma, hogy nem zsírból fog menni..Nos, aki bele lát a szervezetembe, annak elhiszem, más körülmények között maradok a megszokott dolgoknál.
Én reggelizem (tk.kenyér 2 szelet, rá valami felvágott), 10körül gyümölcs, délben ebéd (vagy leves - imádom, vagy valami husi, fél adag körettel, fél adag zöldséggel, 4körül gyümölcs, és utána már csak iszok, sok vizet, vagy zöld teát, vagy gyümölcslevet, ha van íze akkor már nem is vagyok olyan éhes. Csak megszokás az egész. S mivel max. 10 órát "éhezik" a szervezeted, nem lesz semmilyen negatív következménye. Azt meg nem hiszem el, hogy ha ezzel a módszerrel fogyok (én pl. 5 kilót alig 2 hónap alatt)akkor az csak víz vagy épp izom...ez butaság.
Nem testépítők vagyunk, szóval hülyeség egy normál testalkatú lánynak vacsorára is húst enni.
A mozgásod nagyon jó, hallottam, hogy hatásos a lépcsőzés, s legalább ingyen van :)
Sok sikert! :D
van egy új késem. bárkibe beleláthatok.
nagyanyáink, kib.aszott távol voltak az egészséges táplálkozástól, de le lehet ragadni azon a szinten. de a konzervatizmus amit tisztelek nem egyenlő azzal, hogy a szegényes táplálkozást kell követni *fészpalm*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!