Ez mennyire lenne hatásos (ha egy hét mindennap csak 1 almát ennék)?
Nekem mindenképpen hatásos lenne mivel boncmesternek tanulok...mostanában kevés az alany... :(
Köszönöm!
Attól függ, mit akarsz.
Ha fogyni, akkor nem jó, mert az alma jó étvágyat csinál, éhesebb lennél, mintha nem is ettél volna semmit.
Mivel koplalsz, és takarékra kapcsol a szervezeted, ha abbahagyod, a duplája jön vissza.
Lehet, hogy rögtön neki is állsz zabálni, mivel éhes teljesen ki leszel éhezve, akkor még több is visszajön.
Gyomorfekély szerzésre tökéletes!
Mindezt maximum 2 kilós fogyásért?
Attól is függ, mennyi almát eszel, hogy csak kiló megy le, és mivel az alma vízhajtó, a leadott súly jórésze csak víz lesz, tehát ideiglenesen adtad le kilóban.
1500Kj a napi szükséges energia fogyasztás,az alatt mindenképp vissza fogod szedni a leadót kilókat.
Én régen egy nap 5-10 almát ettem meg egy héten,minden nap 1kg súly veszteség,miest befejeztem rá két hétre vissza is jött. Helyette inkább tartsd be a tested szabályait és minimum energiát minden nap vidd be legalább,ezzel a módszerek heti 1-2kg fogyhac.
Első válaszolón szakadtam.xD
Hát ha még inni sem fogsz, akkor tényleg gyorsan elpatkolsz, de még ha innál is, és napi 1 almát ennél, úgyis meghalnál előbb-utóbb.
Remélem csak kamukérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!