Nagyon sokat rontottam ezzel?
Ez koplalás? Nemm olvastátok, hogy bevágtam este 9kor egy hamburgert? Én nem nevezném ezt koplalásnak.
Amúgymeg, bár annyi lennék. De sajnos 160 cm és 70 kiló...
ettél ma 1 kekszet
1 tányér káposztalevest + 1 kenyeret
ettél egy normális, zöldségekkel teli mini hamburgert...
igen, ez koplalás
Nem csoda, hogy minden csábításra elgyengülsz, amikor éhezteted a szervezeted.
Ez így hamburgerestől is koplalás.
Vittél be egy kevéske rostot, némi folyadékot (a káposztalevesben nem marad sok c-vitamin ugye), ócska szénhidrátot, ócska zsírt és üres kalóriát, és még ebből is összehoztál egy koplalós, alapanyagcserét se megközelítő szintet.
Nem rontottál. Rontás nem létezik fogyókúrában olyan részről, hogy többet ettél, kevesebbet mozogtál.
A rontás a fejedben van. Keveset eszel, ami tönkrevág. Lehet most még nem érzed, de hamarosan a tünetekből tapasztalod.
Nézd csak végig mit ettél
kb. 150 gramm hamburger
teljes kiőrlésű gabonakeksz
1 szelet kenyér
káposztaleves (ebből is gondolom 1 tányérral, de a normális adaghoz képest keveset, abbéli félelmedből, hogy meghízol)
Tudod mi a nagy baj a fogyózokkal?
Azt képzelik, hogy „sokat” esznek” még akkor is, mikor alig-alig juttatnak be valamit. Állandóan azért rettegnek minden falat étel után, hogy az lesz a hízásuk oka, így nem esznek eleget.
Ne ess ebbe a hibába! Vagy ha már belesétáltál ebbe a rút gödörbe, mássz ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!