Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat rontottam ezzel?

Nagyon sokat rontottam ezzel?

Figyelt kérdés
Baráti összejövetel, hamburgerezés, otthon. Addig kérleltek, míg ettem én is egyet...( az akaraterőm nem az igazi, ha sokat kínálgatnak, gyakran elgyengülök, főleg, hogy imádtam régen a gyorskaját) 150 gramm volt az egész, benne marhahús pogácsa, paradicsom, saláta, nagyon pici mustár. A zsömle is olyan kisebb volt. Mennyi lehetett ez? Nagyon sokat rontottam vele? Amúgy ma ettem ilyen teljes kiörlésű gabona kekszet,( 200 kalória), káposztalevest, meg egy szelet kenyeret. Sokat rontottam egy olyan kicsi hamburgerrel? Görkoriztam is ma, legalább egy órát.
2011. aug. 9. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a szokásos "kevés" mennyiségre volt keves, minőségre meg sok kalóriás vacak, ha nincs orvosi panaszod (pajzsmirigy alulműködés, egyéb hormonzavar) akkor a sz@rul összerakott kaja a felelős. Ha rendes tápanyagokhoz juttatnád a szervezeted sok vacak üres kalória nélkül, nem éreznéd úgy, hogy madáradagokon kell élned.

Lecsúszhat 3000 kalória úgy, hogy érzésre szinte alig eszel valamit, és lehet 1500at enni úgy, hogy egész nap tömöd magad és degeszre laksz belőle.

2011. aug. 10. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!