Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hízzak? 172cm vagyok,...

Hogyan hízzak? 172cm vagyok, 46 kg. A BMI szerint minimum 54kg-nak kellene lennem. Gluténérzékeny vagyok.

Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 13:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Barátnőm 3 kg-t hízott egy hónap alatt a nutridrinkkel,napi 1-2-t ivott.
2022. jan. 15. 09:45
 12/26 anonim ***** válasza:
Ense tudok hizni pedig 3ezer folott van a kcal, edzek is es csak 70 kg vagyok 🤷‍♂️
2022. jan. 15. 09:45
 13/26 anonim ***** válasza:
12 akkor 4000 kalóriát kell enni. ilyen egyszerű
2022. jan. 15. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
Nemolyan konnyu azt kivitelezni 4x14 oras porgos fizikai melo melett. Enni se ulok le csak allva belapatolom, meg le se nyeltem de mar melozok tovabb. Regota edzek azert sok izom ramjott csak elakadt. De lehet h a regeneralodassal van a gaz..
2022. jan. 15. 10:51
 15/26 anonim ***** válasza:
14 hát el kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Óránként amúgy is meg kell szakítani a munkát 10-15 percre, és 3 óránként tudnál enni. Ha nagyon nem megy, akkor válts melóhelyet talán. Ez a "le se ülök, csak állva belapátolom" a legrosszabb amit tehetsz, kinyírod a beled.
2022. jan. 15. 13:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Nincs szunet orankent 😅 akkor van ha raersz epp.. hat a melo tuti marad mert igy van meg az 5kilo de majd kitalalok vmit 🤔
2022. jan. 15. 17:18
 17/26 anonim ***** válasza:
16 hát pedig beiktathatnád, hidd el sokkal produktívabb leszel tőle, és a monotonitás is megszakad. Amúgy törvényben is le van írva, bár ez magyarországon annyira nem szokott számítani. Amúgy ha annyi időd sincs, hogy egyél 3 óránként (ami 10 perc) akkor tényleg érdemes munkát váltani, függetlenül itt a diétás tanácsoktól.
2022. jan. 15. 18:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Azt nem en dontom el mikor szunetelek. Ha melo van melovan. Vendeglatasba nem tartjuk be a "torvenyeket" Nemis az h nincs 5 percem belapatolni csak ha megtobbet eszek nem megy ugy a porges. Nem akarok valtani mert 2-300bol nemtudok ugy elni ahogy akarok. Lehet megprobalok 1-2 turmixot meg kajak kozotti +zsirt magvakbol pl
2022. jan. 15. 18:41
 19/26 anonim ***** válasza:
18 hát nem tudom haver, én óránként biztos tartanék szünetet, mert nem robot vagyok, hanem egy élőlény. Sokkal produktívabb a munkám eredménye, ha néha megszakítom, és pár perc séta, egy pohár víz, vagy 2 mondat beszélgetés után visszaülök a melómhoz. Jó én az agyammal dolgozom, és nem robot munkát végzek... ezért tanácsoltam, hogy talán célszerű lenne más munka után nézned. Most biztos egy nagyképű fasznak nézel, de 5 évvel ezelőtt ugyan ott jártam ahol te: kulimunkát végeztem havi 210 órában és rajtam kívül senki nem gondolta ott azt, hogy ez rossz. "Hát mi lenne rossz ebben, hogy dolgozol és jó pénzt fizetnek?" Én nem hegyibeszédet akarok neked tartani, de minden munkát MÉG JÓ, hogy kifizetnek. Értelemszerűen ha kétszáz órákat dolgozol, akkor annyit fognak fizetni. Csapda, mert azt hiteti el veled, hogy többet keresel, pedig csak az idődből raksz többet abba a ganéba. Nyilvánvaló, hogy neked életvitelváltásra van szükséged, és nem a kajáddal van a baj...
2022. jan. 15. 18:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem mondanam robot melonak. Kreativnak kell lenni es varatlan helyzeteket megoldani. Nem szunetelhetek ha a vendeg van.. es az mindig van 😀 hat oraberbe lebontva kb 2500 ami sztem nem szar + kajara is alig koltok. Nekem megfelel a melo rengeteg haverom lett ott es massal nemtudok 500akat keresni. E melle kell beillesztenem a dolgokat
2022. jan. 15. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!