Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 145 kg vagyok viszont...

Insideraccon kérdése:

Kb 145 kg vagyok viszont szeretnék ilyen 80 kg körül lenni minimum.Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

szubjektíven egy 16 éves srácnál ez nem normális.

Tudtok javasolni olyan ételeket amiknek alacsony a kalóriatartalma mégis finom. Olyan edzés fajtákat ami fogyaszt,meg még,hogy mivel motiváljam magam,mert van amikor megunom aztán megy minden a levesbe vagy felidegesítem magam. És még annyit,hogy kb ,ha tartanám az étrendet és mondjuk a heti 3 edzést akkor kb mennyi idő amire lefogynék? Tudom tudom gentika,de kb minimum mennyi idő?

2021. jan. 29. 15:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
1-másfél év kb, ha kitartóan csinálod, és nem kezdesz el újra zabálni
2021. jan. 29. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
34%

Reggelire zabkása

Sok zöldség

Zöldség levesek

Sok gyümölcs

Zsírszegény joghurtok

Kerüld a pékárúkat, olajban sült ételeket

A kenyeret szinte teljesen zárd ki

Válts növényi tejre

Egyél chiamagot (csinálj belőle pl chiamag pudingot), laktat, teltségérzetet ad.

Edzésnek kardio, bicikli, futopad alacsony fokozaton először, séta (napi minimum 10000 lépés), majd később esetleg futás.

De a legfontosabb a kalória deficit, számold ki mennyi az alapanyagcseréd, és vonj le belőle minimum 300kcal-t, és ne menj afölé az érték fölé, így leszel kalória deficitbe, és így lehet a legkönnyebben fogyni.

2021. jan. 29. 15:24
 3/17 A kérdező kommentje:
És a csalónap ugye van? Vagy azt,hogy kell elképzelni am köszönöm az eddigi válaszokat
2021. jan. 29. 17:55
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Csalónap?😳 Max akkor ha utána leedzed. Mit gondolsz? Hogy egy héten 6szor eszel normálisan, utána egy nap mindent össze zabálsz, majd azt le se mozgod utána, és így fogyni fogsz?

A csalónapnak semmi értelme, kivéve ha nem egy napi több órát edző izompacsirta vagy, akkor talán lehet csalónapot tartani, a te esetedben semmi értelme nem lenne, így nem fogsz fogyni, sőt, hízni fogsz..tapasztalat, hidd el..

2021. jan. 29. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Ez most komoly? Te nem akarsz lefogyni, ugye? El se kezded, de már a csalónap érdekel ...

1 óra séta + fél óra szobakerékpár MINDENNAP.

Kalória deficit 300 MINIMUM.

Egy normális, egészséges étrendet tartsál be, amit FOLYAMATOSAN tudsz tartani és nem kell csalónap.

Amit nagyon ajánlok, hogy egyél sok ROSTOT, ha kell pótold útifűmaghéjjal és mellé igyál sok VIZET!

2021. jan. 29. 18:39
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

#5 vagyok

Kiegészítés: Havonta 1x mérd a súlyod, körfogatokat, csinálj fotókat és igazísd hozzá a kalóriaszükségleted.

Ez arra is jó, hogy motiváld magad a fogyásra, ha látod, hogy ha betartod, akkor haladsz.

A séta idővel gyorsabb tempóban fog menni, a szobakerékpárral is gyorsabban fogsz tekerni, vagy hajtsd feljebb a nehézségi fokozatot, illetve később az egész másfél óra lehet csak a bicikli, ha a séta már túl könnyű.

Aztán 1 év múlva gyere ide vissza és megbeszéljük a továbbiakat.

Jó munkát, kitartást !

2021. jan. 29. 18:46
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen jól leírta az #5-os, ha már a csalónapon gondolkozol, bele se kezdj!
2021. jan. 29. 18:54
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy lehetséges. Én 170 kg voltam 2 éve, most épp 90- nél tartok. Még 25 kiló van hátra.

A kulcs az életmódváltás. Hogy ezt hogyan csinálod, az rajtad múlik. Sok mindentől függ. Az egyéni anyagcserédtől, esetleges háttérbetegségektől ( amit nem árt tudni mert ok lehet pl fogyási nehézségeknél). Függ az ízlésedtől is, és hogy milyen étrend a leghatékonyabb számodra. Ez mindenkinek más.

Én csak annyit tanácsolnék, hogy minőségileg mindenképp változtass az étrendeden, és ne számolgasd betegesen a kalóriákat, ne koplalj. Úgy készülj, hogy egy életre változtatnod kell azon ahogy eddig ettél.

Ha kerülöd a fehérlisztet, cukrot, túl sok/ rossz minőségű szénhidrátot, eszel sok zöldséget, húst, tojást, sajtféléket, olajos magvakat, már sokat teszel a fogyásért és az egészségedért. (Persze ha nem vagy valamire érzékeny/ allergiás)

2021. jan. 29. 18:54
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek még valamit tudnom kell! Kolis vagyok és nálunk úgy vsn,hogy be kell fizetni a 3 étkezést és akkor kolis vagyok,de nincs külön ilyen fizetés viszont ezzel nem tudok mit kezdeni kidobni meg nem akarom,mert nem akarom a szüleim pénzét elbaszni! HELP ME
2021. jan. 29. 19:57
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Ezen ne aggódj, ebben az évben már távoktatás lesz.
2021. jan. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!