Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 145 kg vagyok viszont...

Insideraccon kérdése:

Kb 145 kg vagyok viszont szeretnék ilyen 80 kg körül lenni minimum.Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

szubjektíven egy 16 éves srácnál ez nem normális.

Tudtok javasolni olyan ételeket amiknek alacsony a kalóriatartalma mégis finom. Olyan edzés fajtákat ami fogyaszt,meg még,hogy mivel motiváljam magam,mert van amikor megunom aztán megy minden a levesbe vagy felidegesítem magam. És még annyit,hogy kb ,ha tartanám az étrendet és mondjuk a heti 3 edzést akkor kb mennyi idő amire lefogynék? Tudom tudom gentika,de kb minimum mennyi idő?

2021. jan. 29. 15:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát akkor később
2021. jan. 29. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérj kaját? Vagy nem értem a kérdést. Miért nem tudod lemondani a sulis/kolis kaját, és akkor nem kell azt fizetni a szüleidnek, ehelyett adhatnának pénzt a hétre, amikor tudsz venni egészségesebb kajákat
2021. jan. 29. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Amiből tudsz venni* elirtam bocsi
2021. jan. 29. 20:58
 14/17 A kérdező kommentje:
azért ,mert azt így is úgy is be kell fizetni mint egy szállodában lennél csak itt úgyműködik,hogy kifizeted a kaját és így kolis vagy nem lehet lemondani vagy átalakítani hidd el próbáltam
2021. jan. 29. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kolis kajával van a baj, hanem a rágcsálnivalóval, az édességgel, a cukros innivalókkal, a pót/extra étkezésekkel.
2021. jan. 30. 08:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kell kidobni a kolis kaját, de nem muszáj mindent az utolsó falatig megenned, amit kapsz. Ha van hűtő, érdemes lenne vinned magaddal némi zöldséget, pár főtt tojást, sült húst, túrót, kefírt, ezekkel kiegészítheted a benti kaját, ha szükséges. Pl. ha az ebéd grízes tészta lekvárral, akkor nem eszed meg, helyette eszel a saját kajádból. Ha a köret tésztaféleség, krumpli, rizs, ne edd meg az egészet. Ha főétkezések között megéhezel, ihatsz pl. egy doboz kaukázusi kefírt.

Ha ragaszkodsz a csalónaphoz, legyen mondjuk havi 1 alkalom, de akkor se egyél mértéktelenül.

2021. jan. 30. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne csalónapot akarj, annak nincs értelme, hogy heti hat nap teljesen tisztán eszel, a hetedik napon pedig mindent, ami beléd fér.

Csökkents a nasik mennyiségét nyilván, de ha eddig megettél napi egy tábla csokit például, akkor nem fogsz tudni egyik napról a másikról teljesen lemondani róla (legtöbb esetben). Cukros üdítőkből a legkönnyebb észrevétlenül sok kalóriát bevinni, hiszen nem is "eszel semmit", arra érdemes odafigyelni.

Gyümölcsök, zöldségek közül eheted bármelyiket szerintem, vannak kalóriadúsabbak is (banán, édeskrumpli, avokádó stb), de ekkora túlsúlynál szerintem bőven eheted azokat is, persze nem kilószámra.

Kenyeret, tésztaféléket érdemes lecserélni teljes kiőrlésűre, tovább laktat. Koliban persze ez nem feltétlen megoldható, de otthon igen. Kerüld a bő olajban sült ételeket, használjatok kevesebb hozzáadott zsírt.

2021. jan. 30. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!