Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Üdv, napi 4-5× végzem el a...

Üdv, napi 4-5× végzem el a dolgom. Ez gyors anyagcserének számít? Naponta sportolok 1-2 órát minimum,es sok vizet iszok. Valamint azt vettem észre hogy folyamatosan éhes vagyok, miért van ez? Pedig eszek rendesen.

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 20:12
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem leírni hogy egy 16 éves vagyok és fiú.
2021. márc. 29. 20:28
 2/44 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem egészséges, de egy orvos tudná megmondani az okát, vizsgálattal.
2021. márc. 29. 20:31
 3/44 anonim ***** válasza:
73%
#2 így van! Kérdező, majd írj mit mondott az orvos!
2021. márc. 29. 21:24
 4/44 anonim ***** válasza:
31%
Semmi baj nincs ezzel. Sokaknak az a normális, ha két naponta sza.rnak egyet, mert semmi rostot nem visznek be.
2021. márc. 29. 22:58
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez minimum ételintoleranciának fest. Lehet, már nem bírja a szervezeted a tejet, ez sokaknál így van 14 éves kor felett. Vagy más tápanyag váltja ki. Próbáld megfigyelni, hogy mi után jön a széklet. Ha fél órán belül van, az kilökődés, valamit nem akar a szervezeted.

Szólj a szüleidnek, és beszéljetek orvossal, mert ez valaminek a tünete.

Lehet még súlyosabb esetben IBS is, vagy colitis, de bármilyen gyomor vagy bélrendszeri probléma is.

2021. márc. 30. 11:52
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Anyagcsere sejtszintű folyamat, nem az emésztés sebességét jelenti.

Az állandó hasmenés kóros, ki kellene vizsgálni. Nagy valószínűséggel olyan bélrendszeri gyulladásos problémád van, ami miatt nem jó a felszívódásod, emiatt vagy állandóan éhes.

2021. márc. 30. 18:14
 7/44 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a gyors válaszokat, még annyit hozzátennék hogy nem hasmenésem van hanem teljesen normális a széklet állaga,de attól is lehet esetleg hogy napi 4 liter vizet megiszok minimum? Mert általában ennyit simán megiszok, valamint gyümölcsöket is eszek bőségesen, és ahogy már korábban írtam napi szinten sportolok.
2021. márc. 30. 19:28
 8/44 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2021. márc. 30. 19:43
 9/44 A kérdező kommentje:
Semmit, mivel nem vagyok beteg.
2021. márc. 30. 19:46
 10/44 anonim ***** válasza:
Többen is írták hogy ez orvosi eset! Minek teszel fel kérdést ha nem olvasod el a válaszokat????
2021. márc. 30. 19:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!