Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nek*d melyik fogyókúra vált...

Nek*d melyik fogyókúra vált be? Mi az ami egyáltalán nem segített?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok. Tapasztalatok érdekelnek, nem okoskodók, és végképp nem érdekelnek az itt jelen lévő mindent tudó "szakeberek".

Írj magadról pár dolgot kérlek. Pl: nekehez fogyok, nő vagy férfi vagy, hány éves vagy, hányszor próbáltál lefogyni, kb. mennyit fogytál, mennyi idő alatt...

ma 14:45
 1/10 anonim válasza:
35%
A diéta. Kevesebbet zabáltam, fogytam. Pár évig tartottam is. De aztán elengedtem magam . 104 ről lementem 85 kilóra 3 hónap alatt. Évekig tartottam, aztán vissza. Aztán újra le, darabig tartottam, aztán megint 100 kiló vagyok .
ma 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó oké, de milyen diéta? Abból is van több tucet féle.

Nem ehettél zsírosat? Vagy édeset? Mire kellett figyelni? Mik voltak a szabályok?

ma 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
ma 14:53
 4/10 anonim válasza:
26%
Szabály az volt, egy nap csak egyszer eszek. Ebédet ettem. De se reggel, sem este nem. Saját módszer. Senkinek nem ajánlom. Volt hogy négy napig nem kaksiztam, de volt hogy naponta többször is. Volt mikor közben kihagytam az ebédet is. A leghosszabb az 72 óra volt hogy nem ettem. Persze alkohol tilos.
ma 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Én mindentől fogytam, amit betartottam. Az már más kérdés, hogy hosszú távon mennyire volt tartható és mekkora esélye volt a visszahízásnak.

Próbáltam a szétválasztót, csak magában ettem ch-t, fehérjét, zsírt.

Próbáltam az idősávost, csak 8-16 óra között ettem.

Próbáltam a koplalóst, 1000 kcal/nap

Próbáltam, hogy nem ettem ch-t.

Próbáltam az akupunktúrát, a diet shake-ket, az anyám kínját is.

Minden baromságot próbáltam.

Hosszú távon egyik sem működött!

Ami igen, az a totális életmódváltás, a rendszeres mozgás beiktatása, az ésszel evés, a jó minőségű, nem üres kalóriákat tartalmazó, nem zsíros táplálkozás, a megfelelően beállított kcal deficit és makrók tartása.

ma 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:

-40 kg, 14 hónapja váltottam életmódot. Kalóriaszámolás, sport, jóga és pszichoterápia a falászavarok miatt. Még 10 kg-t szeretnék fogyni. Nagyon sokszor próbáltam előtte lefogyni, sok hülyeséget vásároltam, ami csak a fogyasztószergyártók zsebét tömte. Fiatalság, bolondság. A lényeg, hogy meglett a megoldás. Nagyon sok türelem, kitartás, akarat kell hozzá.

178/90, 35/N

ma 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Szénhidrátcsökkentés+kcal csökkentés és mozgás kombó vált be. Most már 6 éve csinálom életmódszerűen.

Sok minden nem vált be korábban. 20+ évig probálkoztam mielőtt le tudtam fogyni, pl 1000-1200-1500kcalos koplalások, 90 napos diéta, ketogén diéta, 160g ch diéta, kalóriacsökkentés önmagában sem, és mozgással kombinálva sem vált be.

ma 15:33
 8/10 anonim válasza:
19%
Sok idegőrlő irodai munka/szakítás.
ma 15:53
 9/10 anonim válasza:
53%
Egyes vagyok. A kérdésre feleltem. Miért pontoztatok le?
ma 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:

9. Szerintem azért lehet, mert láthatóan neked még nincs olyan ami bevált volna, hisz visszahíztál többször is. a kérdés viszont erre is vonatkozik, hogy mi az ami bevált, azaz lefogytál és tartod is hosszútávon.

Vagy esetleg a stílus az ami nem szimpatikus.

ma 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!