Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is kellemetlenül érzi...

Más is kellemetlenül érzi magát,ha egy nála sokkal jobban elhízott emberrel beszél a fogyásáról?

Figyelt kérdés
75kilorol fogytam le 55re. Sokszor előfordul hogy 100+kilos nők kb számon kérnek miért kellett nekem fogynom, hiszen nem is voltam elhizva. Erre én valaszolok hogy sok felesleg volt rajtam,nem szerettem duci lenni,erre viszont rém kellemetlenül erzem magam,mert ő viszont ennyi kilosan valószínűleg nem gondolta kövérnek magát...a válasza egyébként a "mostmár ne fogyjal tovább!" Szokott lenni,ami megint a beszélgetés végét jelenti mikor megemlitek hogy 2kilo még elférne minuszban (elég alacsony vagyok 160 centi)
ma 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Hasonló élményem van nekem is, bár inkább családon belülről. Azt nekem is szokták mondani, hogy ne fogyjak már tovább, miközben még egyáltalán nem vagyok sovány :) Én úgy vagyok

vele, hogy senkinek nem kell magyarázkodnom. BMI alapján túlsúlyos voltam, és jelenleg a BMI-m alsó határa felett vagyok 10 kilóval, úgyhogy nyugodtan fogyhatok még. Hogy kivel, hogyan közlöm ezt, helyzete/embere válogatja, de nem érzem magam kellemetlenül emiatt.

ma 11:10
 2/7 Katona Dius ***** válasza:
Semmi köze hozzá, hogy és miért fogyok. Nekem se, hogy ő miért annyi kiló, amennyi. Én amúgy 60 kilóról betegség miatt felhíztam, 90-e, majd mikor kigyógyítottak, visszafogytam 65re.
ma 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nálam eleve kizárt hogy leálljak beszélgetni egy kövér emberrel,mindegy hogy nő vagy férfi.Gyűlölöm a kövérséget,igyekszem távol tartani magam az ilyen emberektől-és nagyon jól csinálom....
ma 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
3# fura gondolkodás de te tudod
ma 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert aki nagyon túlsúlyos, már annak is örülne, ha akkora lenne, mint te vagy még pár kilóval több is megfelelne neki. Ezért nem érti, hogy te abból miért akarsz még fogyni. Random példákkal: 100 kg Marika, 60 kg Rozika. Rozika nem elégedett a súlyával, 50 akar lenni, mert úgy érezné jól magát. Marika ezt nem érti, mert ha lefogyna 80 kg-ra, akkor ő már azzal is elégedett lenne. Ezért Marika szemében Rozika h*lye, hogy még ebből is fogyni akar. Nem nézik azt, hogy nem egymáshoz kéne viszonyítani magukat, hanem azt kellene nézni, hogy az egyén milyen súllyal érzi jól magát.

A “Na fogyjál már tovább!”-tól már én is agybajt kaptam. Pedig csak 63-4 körülből akartam még 1-2 kilót lefaragni.

ma 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*ne fogyjál
ma 13:05
 7/7 A kérdező kommentje:
5# ezt én értem, csak az a baj, hogy az egészséges testsúly az egy konkrét paraméter és nem csak egyéni ízlés dolga. Attól hogy neki 80kilo lenne az álom súly, mondjuk az nem jelenti azt hogy attól ő még egészséges súlyban lenne
ma 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!