Üdv, napi 4-5× végzem el a dolgom. Ez gyors anyagcserének számít? Naponta sportolok 1-2 órát minimum,es sok vizet iszok. Valamint azt vettem észre hogy folyamatosan éhes vagyok, miért van ez? Pedig eszek rendesen.
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 20:12
21/44 A kérdező kommentje:
Hát képem nincsen, mivel nem szoktam csak úgy lefotózgatni a barnamacit, de 2× nagyobbat hagyok ott, és a többi kisebb sokkal.
2021. márc. 30. 21:39
22/44 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy elég sokat eszek, szóval van mit ott hagyni.
2021. márc. 30. 21:40
23/44 anonim válasza:
Ma például hányszor voltál wc-n?
Milyen nemű vagy?
Anyukád nem szól néha hogy miért jársz ennyire sokszor egy nap kaksizni?
24/44 A kérdező kommentje:
Ma 4× voltam, fiú vagyok, de szokott szólni érte.
2021. márc. 30. 22:09
25/44 anonim válasza:
Látod, anyukád is észrevette már hogy ez nem normális!!!
27/44 anonim válasza:
Én napi 2 kiló gyümölcsöt megeszek legalább és simán van, hogy ilyen sokszor megyek én is. Egyszerűen hirtelen sok rostot viszel be. De ez nem baj.
28/44 anonim válasza:
#27 20db almát megeszel egy nap?
29/44 anonim válasza:
Álmából napi 2-3 max. Főleg szőlő, bogyós gyümölcsök, banán narancs vegyesen. Hozzátartozik, hogy vegán vagyok. Persze nem csak gyümölcsöt eszek. :)
30/44 anonim válasza:
#29 hány kalóriát eszel egy nap? Miket eszel a gyümölcsökön kívül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!