Hogyan hízzak? 172cm vagyok, 46 kg. A BMI szerint minimum 54kg-nak kellene lennem. Gluténérzékeny vagyok.
Azt olvastam, hogy heti 2kg-ot is lehet hízni, zsíros, tej, tojás stb ételekkel.
Már 1 hónapja rajta vagyok, minden nap többet eszem mint amennyire éhes vagyok, tartalmas reggeli, leves főétel (hús, krumpli/rizs, saláta hozzá), magvak magas zsírtartalmú joghurttal, nasik stb de mégis csak dkg-ok jönnek fel. Karácsony előtt 45 kg voltam. Alig 1kg, max 1,5 kg-ot tudtam hízni. Nem mozgok a napi boltba sétán kívül, mert home officeban vagyok itthon és nem akarom a kalóriákat lemozogni. Gyors az anyagcserém persze, lehet az is benne van.
Gluténmentes étkezés miatt sajnos nem lehet szó a fehér lisztes dolgokról.
Van valakinek tippje, egy genetikailag vékony testalkatú, gyors anyagcseréjú, glutén erzekeny személy milyen étrenddel és életvitellel (edzés hiánya/megléte) hízhat gyorsabban mint 1kg/hó?
Október óta érkezem glutén mentesen. Nem eszem semmi glutenos dolgot, kenyeret is magam sütöm barna rizslisztből.
Nutridrinket most kezdtem el inni a héten, 2.palacknál tartok, kíváncsi vagyok mennyit fog segíteni. De ez csak kiegészítőként van, nem helyettesíti a rendes étkezéseket.
Egyébként nem járok gasztroenterológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!