Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hízzak? 172cm vagyok,...

Hogyan hízzak? 172cm vagyok, 46 kg. A BMI szerint minimum 54kg-nak kellene lennem. Gluténérzékeny vagyok.

Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 13:07
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy heti 2kg-ot is lehet hízni, zsíros, tej, tojás stb ételekkel.

Már 1 hónapja rajta vagyok, minden nap többet eszem mint amennyire éhes vagyok, tartalmas reggeli, leves főétel (hús, krumpli/rizs, saláta hozzá), magvak magas zsírtartalmú joghurttal, nasik stb de mégis csak dkg-ok jönnek fel. Karácsony előtt 45 kg voltam. Alig 1kg, max 1,5 kg-ot tudtam hízni. Nem mozgok a napi boltba sétán kívül, mert home officeban vagyok itthon és nem akarom a kalóriákat lemozogni. Gyors az anyagcserém persze, lehet az is benne van.

Gluténmentes étkezés miatt sajnos nem lehet szó a fehér lisztes dolgokról.

Van valakinek tippje, egy genetikailag vékony testalkatú, gyors anyagcseréjú, glutén erzekeny személy milyen étrenddel és életvitellel (edzés hiánya/megléte) hízhat gyorsabban mint 1kg/hó?

2022. jan. 14. 13:13
 2/26 A kérdező kommentje:
Ha tele a hasam akkor van hogy 48kg-ot mutat a mérleg. Tehát kaja és ital van bennem bőven. De reggei előtt ha megmérem magam, akkor csak 46 max 46,5 kg-ot mutat.
2022. jan. 14. 13:15
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Es ha izomban szedned fel azt a pr kgt? Edz popsira, szep életek lesz, szep combok, formas alak, tonusos kar! De ha nincs semmi gond es nem vagy úgymond csunyan gebe, ne erdekeljen hogy mennyi el kell lenned. Kvra irigyellek am😅 en ra nezek valamire es 5 kgt hizok
2022. jan. 14. 13:44
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha gluténérzékeny vagy ,akkor biztos jársz gasztroenteorológiára.A lányomnak ott mindig írtak fel vitamin tartalmú italokat,amik teljesen felszívódnak,nutridrink a neve.Na attól lehet hízni.
2022. jan. 14. 14:20
 5/26 anonim ***** válasza:
A gluténnal minden rendben? Ha hiba van a diétádban, vahy nem rég derült ki és még nem regenerálódott minden, akkor attól is lehet, hogy nem szívódnak fel dolgok.
2022. jan. 14. 14:55
 6/26 A kérdező kommentje:

Október óta érkezem glutén mentesen. Nem eszem semmi glutenos dolgot, kenyeret is magam sütöm barna rizslisztből.

Nutridrinket most kezdtem el inni a héten, 2.palacknál tartok, kíváncsi vagyok mennyit fog segíteni. De ez csak kiegészítőként van, nem helyettesíti a rendes étkezéseket.

Egyébként nem járok gasztroenterológiára.

2022. jan. 14. 15:31
 7/26 A kérdező kommentje:
*étkezem
2022. jan. 14. 15:31
 8/26 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. 175 cm vagyok és 48-49 kg. Igaz én nem vagyok glutén érzékeny, de nem tudok hízni. Én már ittam Nutridrinket is, de nem segített.
2022. jan. 14. 17:59
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hízni egyféleképpen tudsz normálisan: pontosan az inverzét csinálod annak, mint amikor súlyt akarsz veszteni. Ugyan azt eszed, ugyan olyan rendszerességgel, csak sokkal többet. Az étkezésed legyen napi 5-6 alkalom, és erre az 5-6 alkalommal ossz el 2500-2700 kalóriát. Ez NAGYON sok lesz neked, ezért rendkívül fontos, hogy csak olyat egyél, amit meg is bírsz enni. Sokan azt hiszik, hogy fogyni nehéz, de azok még nem próbáltak normálisan "hízni": tehát nem csokival cukorral és egyéb szarokkal. Sokan tévedésbe esnek, mert itt sem lehet szemetet kajálni, és edzened is ugyan úgy kell. Tényleg annyi a különbség, hogy a fehérje - szénhidrát - zsír adagodat 2500-2700 kalóriából vidd be egy nap.
2022. jan. 14. 20:24
 10/26 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem jársz gasztroenteorológiára honnan tudod hogy lisztérzékeny vagy?Tükrözés nélkül nem lehet kimutatni a gluténérzékenységet.
2022. jan. 15. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!