Számít bármit, hogy melyik napszakban edzek? Van amikor "hatásosabb"?
Figyelt kérdés
Itthoni tornát csinálok (30kg túlsúly) és eddig ebédszünetben csináltam, közvetlenül ebéd előtt, most viszont esténként szoktam, vacsora előtt.
Az lenne a kérdésem hogy van, amikor hatásosabb, vagy mindegy mikor csinálom?
2022. jan. 11. 14:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenhogy hatásos.Egyszer valahol azt olvastam,hogy reggel 9-11 között és délután 5 és 7 óra között legjobb edzeni.Nem tudom,hogy van-e benne valami.Akkor csináld,amikor van időd/kedved.Én pl.hiába szeretnék délután edzeni,ha dolgozok egész nap…
2/4 anonim válasza:
Egyéni preferenciától függ. Hatékonyság szempontjábol inkább a körülvevő étkezésekkel van összefüggésben
3/4 anonim válasza:
Ha izomépítés a cél, akkor hatásosabb a nap második felében, amikor már rendesen beindult az aktív "üzemmód".
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni. Én ha beledöglök akkor sem tudok reggel vagy délelőtt sportolni, este 6 óra körül nekem az ideális. Akkor érzem magam a legjobban , akkor esik jól. Hiába voltam 3 hétig szabin akkor sem volt kedvem, erőm délelőtt tornàzni. Tehát ha azt vesszük nekem az esti a leghatásosabb mert akkor tudom megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!