Melyik lehet hatásosabb?
Mindkettő nettó éhezés, ezek a cikkek a szórakozáson kívül semmi mást nem szolgálnak. A banán-tej nap kifejezetten tetszett, rég hallottam ekkora hülyeséget.
Inkább tájékozódj még, kezdj el mozogni valamit és egészségesebben enni. 1-2 hét alatt úgyse fogsz 8 kilót fogyni, hiába van leírva.
Eddig a pirítós volt a kötelező reggeli, most meg a zsemle...
Egyébként az oldalakhoz híven ezek koplalós baromságok, csak ártasz vele az egészségednek.
Arról ne is beszéljünk, hogy hízékony leszel tőle, szóval még a külsőd is csak rosszabb lesz az eü. gondok mellé.
Az elsőn jót derültem :) "közel sem annyira kiegyensúlyozott és egészséges, mint a 90 napos társa" A 90 napos se az, de sebaj...
Az üres kávé és a zsemle kötelező, egy ún. "fehérjediétában" :)
Hogy koplalós-e, attól is függ, kinek mit jelent pl. a "nagyobb szelet". De egy ilyen reggelivel én 1 órán belül a falat kaparnám az éhségtől.
A másodiknál vicces, hogy az első napon csak gyümölcsöt ehetsz, de banánt vagy zöldséget azt nem! Na de miért???
Egész héten nagyon kevés a fehérje, tehát garantált az izomból fogyás. Szerintem az első 3 nap alatt kb. mindenki feladja.
Persze a 8 kg fogyás/hét mindkettőnél garantált, akkor is, ha 120 kg vagy, és akkor is, ha 45 XD
Légyszi, ne próbáld ki ezeket, se hasonló 1-2 hetes csodadiétákat. Hosszabb távra tervezz, tartható, változatos és minden makróból legalább a minimumot tartalmazó étrendet keress magadnak. De legjobb, ha te állítod össze, miután eleget olvastál az egészséges táplálkozás és fogyás alapjairól. Itt a gyk-n is olvasgathatsz korábbi kérdéseket.
Több éven keresztül küzdöttem a fogyással. Kipróbáltam szinte az összes ismert diétát, de egyik sem tűnt működőképesnek. Egy nap rábukkantam erre a YouTube videóra, amely elmagyarázza a legjobb fogyókúrát! Jegyzeteltem, és még aznap elmentem a boltba, és teljesen megváltoztattam az étrendemet. Nem szabad elfelejteni, hogy a fogyáshoz idő kell! De ne hagyd, hogy ez elkeserítsen, ha következetes maradsz az étrendeddel és a célodra koncentrálsz, megváltoztathatod az életed! Az első két hét diéta után nagyon sokat fogytam, és most sokkal jobban érzem magam.
Ebben a videóban mindent részletesen elmagyaráznak:
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!