Melyik lehet hatásosabb? Próbáltátok?
Szia. Igaz én csak a 2019-est próbáltam amivel fogytam 5 kilót. Az első 3 napban volt egy diétam ez idő allatt 2 kiló ment le viszont a 4 nap tönkre tett mindent és nem tudtam folytatni a diétámat de azt edzést igen. Ezért a többi 11 nap úgy ment hogy volt le ment 2kg vissza jött 1. De ha rendesen csinálod az edzés mellett a diétát akkor igen hatásos.
Amúgy nem is tudtam hogy kijött neki egy új edzés terve. Lehet hogy elkezdem de ezt normálisan.
Szurkolok hogy bármelyiket is válaszd sikerüljön a célod az edzéssel.
Nekem vajon mennyire hathat?
165cm
LÁNY
52 kg körül
Ez egy nagyon jó edzéstervnek néz ki, de én inkább hosszútávú progressive edzéstervben gondolkoznék, mert nem feltétlen lesz hatásosabb, hogyha ezt megcsinálod újra és újra nagyobb ismétléssel.
Én a súlyzós edzés híve vagyok, mert jól szabályozható, de a sajátsúlyosnál is bevethető az a taktika, hogy olyan gyakorlatokat csinálsz amit 10-szer megtudsz de 20-szor már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!