Melyik hatásosabb mindennap 15 perc torna vagy 3x egy héten 45 perc?
Én mindkettőt csináltam. Nem értek a biológiájához, de a heti 3x-i 45 perc hatásosabb.
Végül is a napi 15-20 perc torna se volt rossz, éreztem a hatását, mert alakultak, keményedtek azok az izmok a zsír alatt, de azért összességében nem sok kilokalóriát lehet vele elégetni, még 100-at se, úgyhogy a napi kalóriabevitelt nem igazán befolyásolta. Ráadásul egy idő után már a hátamon jött ki az egész, annyira monoton az egész, hogy már rendesen utáltam.
Ellenben hogy eljárok heti 3x 4x futni 35-40 perceket, még túl is fogytam magam, pedig súlyt szerettem volna már tartani. Csak annyira megdobja a kalóriakeretem, hogy nem tudtam vele lépést tartani. Szóval a heti 3-4 alkalom szerintem hatásosabb. Arról nem is beszélve, hogy így vannak pihenő napok, így marad ideje az izmoknak regenerálódni, ami szintén fontos tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!