10 éve élek cukros üdítőkön, ha cukormentesre váltok az elég, vagy muszáj elhagyni ezeket?
Nem fér bele. Mármint ha víz helyett iszod. És nem a cukor és a kalória miatt. De ha nagy mennyiségben iszod, akkor az sem jó, ami a cukor helyett van benne.
Ha szomjas vagy, akkor igyál vizet. Néha ihatsz üdítőt, akár normálisat is. Nem kell teljesen lemondani róla.
#4-es vagyok.
Véletlen előbb küldtem el. Szóval tegyük fel, hogy eddig napi szinten megittál egy Cappyt, amiben van 490 kalória. Na, ha ezt abbahagyod, akkor az a 490 kalória minusz már lehet segít a fogyásban. Szóval a cukros üdítőkben sok a kalória, igenis érdemes elhagyni, viszont egészség szempontjából a cukormentes sem jó a sok édesítőszer miatt. Szóval akkor se jó napi szinten litereket betolni. Viszont, az édesítőszeres üdítők nem akadályozzák a fogyásodat, szóval olyan szempontból okésabbak, de azok sem egészségesek.
Én is iszom zéró kólát,deax 1 pohárral,én utána annyit szenvedek,mint a kutya olyan édesség utáni vágyam van,hogy csak na.. egész nap édeset zabálnék tőle. Inkább csinálok teát steviával vagy barmi mást,aminek íze van.
Ha neked nem okoz gondot ikyen téren,ihatod a zérós dolgokat,de azt is mértékkel kellene,főleg ne víz helyett idd,nagyon káros
Teák, limonádék édesítőszerrel?
Növényi tejek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!