Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lefogytam kb 10 éve tiz...

Ha lefogytam kb 10 éve tiz kilot, gyorsan és log kisit a bőr rajtam, ha most visszahizok, akkor is logni fog a bőr a hasamon?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ne akarj megint kövér IS lenni...
2009. szept. 10. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek,-így neked is- joga van lerombolni a testét, veszélyeztetni a saját egészségét.

Amit csináltál, a Te hibád.

Tudnod kellett volna, hogy gyors fogyás NINCS.

Zsírból egész egyszerűen nem lehet sokat leadni, már a heti 0,5 kiló leadásához is nagy mennyiségű izommunkára (sportra) és helyes táplálkozásra van szükség.

Annyit tudsz tenni SAJÁT MAGADÉRT, hogy elkezdesz edzeni, izmot erősíteni, testet formálni. Ha zsírt szedsz föl az egykori izmaid helyére, az nagyon nem lesz esztétikus látvány, akár lóg a bőr, akár nem.

Egyébként a bőr is csak lassan tud öszehúzódni fogyás után, mivel erősebb kötőszövetből áll, mint a laza zsír.

És a rugalmassága a kor előrehaladtával még csökken is.

Bocs, ha rossz híreket írtam, ez van....

2009. szept. 10. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Előre kijelentem, hogy pozitiv értékeléseket adtam, a gunyos hang ellenére, továbbá adom az infot: nem önszántamból fogytam le, hanem mert irtó csóró voltam, mellé beszedtem egy ronda betegséget, pontosabban akkor jött ki a ronda betegségem.És most nekiáltam hizni kétezerrel, valami okból, és csak biztam benne, hogy legalább némi előnyöm lesz belőle, hogy nem leszek ilyen nyúzott...
2009. szept. 10. 13:46
 4/4 anonim válasza:
Szerintem, hogy csak azért hizzál vissza , hogy a bőrőd ne legyen olyan 'nyúzott' nem jó ötlet.Gondolj bele, inkább leszel soványabb és egészségesebb vagy kövérebb és lehet , hogy még valami betegségek (mint pl. a cukorbetegség) jelentkeznek...Lehet , hogy nem adtam neked hasznos tanácsot..de remélem, hogy hülyeséget sem mondtam.
2009. szept. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!