Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?
Félreértés ne essék,én nem időszakos fogyókúrát folytatok hanem életmódváltás közepette vagyok. Mivel én az apró lépésekben hiszek,ezen a héten még a "kicsit jobban odafigyelek" fázisban vagyok. Nagyon jól ment az egész hét,a lelombozódás elkerülése végett nem mértem le a súlyom de már látszódik hogy kezd lemenni a hasam. Na de ez a mai nap... Összezabáltam mindent.😵
Ma ettem:
Reggelire natúr joghurtot banánnal,zabpehellyel,összemorzsolt cukormentes gullón keksszel.
Tízóraira ettem egy almát
Ebédre ettem csirkemellet egy kis sütőben sült édesburgonyával és sok salátával
Utána ettem egy áfonyás cukormentes proteines joghurtot
Na és itt megborult a bili,benyomtam majdnem egy marék kesudiót és 3 répatócsnit.
Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?🥲🔫
Nekem egy napom:
Ébredés után joghurtital és keksz
Reggeli: kv + egy szendvics, vajjal sajttal zöldség, valamilyen szalámival
Tízórai zabszelet (mert nincs sok időm pl gyümölcsre), tejeskávé
Ebéd: egy tál leves, 120-130 gr főétel (ez h.köznap általában valamilyen húsos-halas rizs, vagy tészta) + mellé saláta
Uzsonna: itt van a gyümi, többnyire sajtokkal, mert szeretem az édes-sós ízt együtt
Vacsira 2 tojásból omlett, vagy sült virsli majonézzel, vagy valamilyen tartalmasabb krémleves, stb.
És lefekvés előtt még eszek kis magvat, gm kekszet, mert különben hajnalban már éhen halok.
Ezzel simán nem hízok, pedig nem is igazán mozgok sokat, csak jógázok, meg néha elmegyek futni, esetleg túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!