Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?

Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék,én nem időszakos fogyókúrát folytatok hanem életmódváltás közepette vagyok. Mivel én az apró lépésekben hiszek,ezen a héten még a "kicsit jobban odafigyelek" fázisban vagyok. Nagyon jól ment az egész hét,a lelombozódás elkerülése végett nem mértem le a súlyom de már látszódik hogy kezd lemenni a hasam. Na de ez a mai nap... Összezabáltam mindent.😵

Ma ettem:

Reggelire natúr joghurtot banánnal,zabpehellyel,összemorzsolt cukormentes gullón keksszel.

Tízóraira ettem egy almát

Ebédre ettem csirkemellet egy kis sütőben sült édesburgonyával és sok salátával

Utána ettem egy áfonyás cukormentes proteines joghurtot

Na és itt megborult a bili,benyomtam majdnem egy marék kesudiót és 3 répatócsnit.

Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?🥲🔫

2022. jan. 9. 15:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na mindegy,ha a kalóriákat nem is,a bűntudatomat elégetem egy kis bónusz szobabiciklivel.
2022. jan. 9. 16:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Kevééés? A reggelimben legalább egy fél banán és 3db keksz volt szóval nem hinném. De ha te mondod...
2022. jan. 9. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Fél banán és 3 keksz kb 100 kalória sincs, miről beszélsz?? Mégis, mennyi kalóriát tervezel fogyasztani, ha 100 sok neked reggelire?
2022. jan. 9. 16:41
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Az életmódváltási étrended van elcseszve nem az, ahogy tegnap ettél. Pont azért ettél meg ennyi kesudiót meg tócsnit mert ki van éhezve a szervezeted.
2022. jan. 9. 18:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Kalóriabázis, beállítod hogy heti fél kilót fogyj max, és kiadja a kalóriakereted. Beírod, hogy mit ettél. Rájössz, hogy a mai az semmi, és még eszel egy vacsit. Szívesen.
2022. jan. 9. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez evészavar gyanús.Szerintem konzultálj egy dietetikussal ,hogy rakon össze egy étrendet mert te nem tudtsz.Ő tud segíteni és vigyézz hogy ki ne alakuljon evészavar mert nagyon nehéz kimászmi belőle,tapastalatból mondom:) sok sikert
2022. jan. 9. 19:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez nagyonnagyon kevés amiket leírtál!

Ugyanazt javaslom, amit előttem : állj neki de irtó gyorsan kiszamolni a pontos értékeket.

Hosszú távon ez éri meg legjobban, az ehezesnek falás (nem ilyen, amit leírtál, hanem sokkal nagyobb) lesz a vége, fizikai rosszullét, bűntudat és jojo effektus.

2022. jan. 9. 19:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem 1100-1200 lcal-ba ennyi fér bele:

Tízórai: 50 g (1 szelet) magas rosttartalmu kenyér, 2 vékony szelet sonka, 1 kis szelet trappista sajt, 1 dl kávé, 1 dl szójatej ; ebéd: 270 g (kb 2 merítőkanál) gulyás leves ; uzsonna : 60 g parasztkolbász, 1 narancs ; vacsi: 3 virsli. "nasi" : 6 tk virágméz, de ez azért mert most éppen beteg vagyok és fáj a torkom. Egyenletesen elosztva a nap folyamán. A méz a szokottnál feljebb vitte a szokásos szénhidrátot ami 70 szokott lenni, igy 116 volt.

A fentiek összesen 1227 kcal. A kalória számláló 1600 kcal alap égetést ír az értékeim szerint , ez az, amit akkor is elégetek, ha kb. meg sem moccanok (pl. most betegen). Tehát ma 373 deficitem volt még így is, hogy nem sportoltam, és nem léptem át a szénhidrátot sem. Az elmúlt 6,5 hónap alatt 11 kg-ot fogytam le, így, számolással. 70-ről 59-re. Ja, és karácsonykor bár nem ettem agyba főbe a sütit, de bizony több is lecsúszott, sőt szaloncukor és egy kis csoki is. Mégsem jött vissza kg. És még annyi, hogy mielőtt elkezdtem diétázni, 10/9 nap nasiztam, annyit, amennyi jól esett, sokszor csak unalomból.

Csak példának irtam a sajátomat, a következtetések elvonását rád bizom.

2022. jan. 9. 20:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, 1200 az nagyon lájtos kalória, de még abba is sokkal de sokkal több dolog fér, mint amit a kérdező ma evett.
2022. jan. 9. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:

benyomtam majdnem egy marék kesudiót és 3 répatócsnit - úristen... Bele ne halj.

Egyébként éhezteted magad, de semmi probléma.

2022. jan. 10. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!