Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?

Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék,én nem időszakos fogyókúrát folytatok hanem életmódváltás közepette vagyok. Mivel én az apró lépésekben hiszek,ezen a héten még a "kicsit jobban odafigyelek" fázisban vagyok. Nagyon jól ment az egész hét,a lelombozódás elkerülése végett nem mértem le a súlyom de már látszódik hogy kezd lemenni a hasam. Na de ez a mai nap... Összezabáltam mindent.😵

Ma ettem:

Reggelire natúr joghurtot banánnal,zabpehellyel,összemorzsolt cukormentes gullón keksszel.

Tízóraira ettem egy almát

Ebédre ettem csirkemellet egy kis sütőben sült édesburgonyával és sok salátával

Utána ettem egy áfonyás cukormentes proteines joghurtot

Na és itt megborult a bili,benyomtam majdnem egy marék kesudiót és 3 répatócsnit.

Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?🥲🔫

2022. jan. 9. 15:24
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ja most jut eszembe egy kávét is ittam tanulás közben. (Cukormentes kókusztejjel)
2022. jan. 9. 15:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap alatt semmit nem hízol, és mivel még csak délután van, kell a vacsora is.
2022. jan. 9. 15:42
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom milyen "életmodot" követsz ilyen falasi rohamaid vannak
2022. jan. 9. 15:45
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

"Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?"

Ez szintén a beteges kategóriába tartozik.

Ez még így is kevésnek mondható. Kb semmi szilárd étel nincs benne.

2022. jan. 9. 15:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kicsit jobban odafigyelsz fázis? Milyenre tervezed a maximális odafigyelést, fotoszintetizálsz?

Jelenleg éhezteted magad és egyre éhesebb leszel, amik falásrohamokhoz vezetnek. Onnan már egyenes az út az evészavarhoz. (Talán már abban is vagy)

2022. jan. 9. 16:14
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
En annyitől éhenhalnék, milyen lehet a "normális diétád"? :( Leírod egy napod?
2022. jan. 9. 16:21
 7/21 anonim ***** válasza:
26%

Egy nap alatt nem lehet hízni, se fogyni, az a fél, egy-két kiló amit látsz esetleg a mérlegen az egy reggeli WC, már bocsánat. :D

Az életmód váltás sem egy nap alatt történik, mint ahogy a hízás sem. Egyébként mértékkel, fokozatosan kell átállni, nem szabad egyből megvonni a szervezettől a dolgokat, mert annak zugevés lesz a vége.

Nagyon jó kajákat eszel, és céltudatos vagy, le a kalappal. 😎

2022. jan. 9. 16:26
 8/21 A kérdező kommentje:

Ok. Tegnapi napom:

Reggeli:

2db virsli,mustár, 1 szelet PurPur kenyér

Ebéd:

Káposztás tészta.

(Nem voltam nagyoooon éhes,szóval kb. egy fél bögrényit ettem.)

Vacsora:

Egy bögre körtés zellerkrémleves (most furának találjátok de rohadt finom) hozzá egy szelet PurPur kenyér.

Egyébként az apró lépéses tervem:

Január 3-Rendszeresség,nagyobb odafigyelés

Január 10-Több növényi rost bevezetése

Január 24-Napi 5 étkezéses rendszer bevezetése

Február 7-Kalóriaszámolás (átmeneti)

Február 21-Makrók számolása (szintén átmeneti)

Március 7-Edzések rendszeresítése

2022. jan. 9. 16:29
 9/21 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a virsli 82%-os volt.
2022. jan. 9. 16:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A kalóriaszámlálást előrehoznám, azonnalra, mert ez irtó kevés kalória. Fél BÖGRÉNYI bármi?? Valószínűleg a kalóriaszámlálással jóval többet is ehetnél, beleférnének egészséges dolgok. Nézz rá.
2022. jan. 9. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!