Ezt a hetemet nagyon elcsesztem?
Félreértés ne essék,én nem időszakos fogyókúrát folytatok hanem életmódváltás közepette vagyok. Mivel én az apró lépésekben hiszek,ezen a héten még a "kicsit jobban odafigyelek" fázisban vagyok. Nagyon jól ment az egész hét,a lelombozódás elkerülése végett nem mértem le a súlyom de már látszódik hogy kezd lemenni a hasam. Na de ez a mai nap... Összezabáltam mindent.😵
Ma ettem:
Reggelire natúr joghurtot banánnal,zabpehellyel,összemorzsolt cukormentes gullón keksszel.
Tízóraira ettem egy almát
Ebédre ettem csirkemellet egy kis sütőben sült édesburgonyával és sok salátával
Utána ettem egy áfonyás cukormentes proteines joghurtot
Na és itt megborult a bili,benyomtam majdnem egy marék kesudiót és 3 répatócsnit.
Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?🥲🔫
"Ha mára abbahagyom a kajálást van még rá esély hogy nem hízom vissza holnapra azt amit egy hétig leadtam?"
Ez szintén a beteges kategóriába tartozik.
Ez még így is kevésnek mondható. Kb semmi szilárd étel nincs benne.
Ez a kicsit jobban odafigyelsz fázis? Milyenre tervezed a maximális odafigyelést, fotoszintetizálsz?
Jelenleg éhezteted magad és egyre éhesebb leszel, amik falásrohamokhoz vezetnek. Onnan már egyenes az út az evészavarhoz. (Talán már abban is vagy)
Egy nap alatt nem lehet hízni, se fogyni, az a fél, egy-két kiló amit látsz esetleg a mérlegen az egy reggeli WC, már bocsánat. :D
Az életmód váltás sem egy nap alatt történik, mint ahogy a hízás sem. Egyébként mértékkel, fokozatosan kell átállni, nem szabad egyből megvonni a szervezettől a dolgokat, mert annak zugevés lesz a vége.
Nagyon jó kajákat eszel, és céltudatos vagy, le a kalappal. 😎
Ok. Tegnapi napom:
Reggeli:
2db virsli,mustár, 1 szelet PurPur kenyér
Ebéd:
Káposztás tészta.
(Nem voltam nagyoooon éhes,szóval kb. egy fél bögrényit ettem.)
Vacsora:
Egy bögre körtés zellerkrémleves (most furának találjátok de rohadt finom) hozzá egy szelet PurPur kenyér.
Egyébként az apró lépéses tervem:
Január 3-Rendszeresség,nagyobb odafigyelés
Január 10-Több növényi rost bevezetése
Január 24-Napi 5 étkezéses rendszer bevezetése
Február 7-Kalóriaszámolás (átmeneti)
Február 21-Makrók számolása (szintén átmeneti)
Március 7-Edzések rendszeresítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!