Szia! Szerintem menj el konditerembe, elején kezd könnyebb edzesekkel majd mehet jobban. De ez nem elég, etkezz egeszsegesen. Tartsd be az etrendedet, legyen változatos és nem unod meg. És járj rendszeresen Edzoterembe. (min. Heti 3)
2022. jan. 7. 22:39
2/11 anonim válasza:
Kondi. Ajánlom a YouTube-on kezdőknek való tutorial videókat. Hasznosnak, hajrá hajrá, hamarosan nyár:)
2022. jan. 8. 00:21
3/11 l0m3x válasza:
Ha ready summer a cél, akkor még van idő: Mozogj és ne "zabálj".
Érdekes, hogy mindenki a nyárra akar fogyni. Gondolom nincs barátod. Az szeretne így is.
2022. jan. 8. 02:06
4/11 anonim válasza:
Miért ragaszkodnak hozzá mindig emberek, hogy angol szavakat használjanak, ha nem tudnak angolul? (Mondjuk egyáltalán minek angol szavakat használni.)
Bár talán nem csoda olyantól, aki még a kérdést sem olvasta el és úgy ad lekezelő, teljesen haszontalan választ.
2022. jan. 8. 05:12
5/11 l0m3x válasza:
Én nem itt élem az életem(gyik.hu). Van több kereszt gyerekem és unoka öcsi/hugi.
39F és engem nyaggatnak. Ilyen kérdéseket a 12 éves unokaöcsi tesz fel.
Az angolomat meg külön hagyjuk (Pont belenyúltál), több év
London, csak itt nem követelte meg a helyzet.
2022. jan. 8. 05:40
6/11 anonim válasza:
:D :D Akkor külön ciki, hogy ennyi idő alatt nem sikerült megtanulni a nyelvet (még mindig nem értem, hogy egy magyar főrumon minek villogni -bár csak égni- ezzel). 39F és szöveget értelmezni se tudsz a kérdésből? És így beszélsz a 12 éves unokaöcsivel is, mint a kérdezővel?
2022. jan. 8. 06:07
7/11 A kérdező kommentje:
kedves #3-as. Annyira utálom ezeket a ready summeres, vagy hot summer girl/boy-os szavakat, trendeket. Mi az értelmük? Egyébként nem is az a célom, hogy Schwarzenegger testem legyen, csak hogy egy picit tudjak fogyni.
2022. jan. 8. 09:06
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt a kérdéseimre. Hamarosan kondizni fogok. Megpróbálom keresni yt-n ezeket a kezdő videókat. Itthon is szoktam edzeni, napi 1 órát. Hamarosan jelentkezem, mindenkinek köszönöm a válaszát - ment mindenkinek a hasznos:D
2022. jan. 8. 09:11
9/11 anonim válasza:
Szerintem az edzés szuper, de abszolút nem elég a fogyáshoz. Leírod egy napi étrended, miket szoktál ennyi, mennyit? A kalóriákat számolni kéne az edzés mellett is.
2022. jan. 9. 19:25
10/11 A kérdező kommentje:
Egyre kevesebbet eszek.
Szerintem a bevitelem nem haladja meg 1500 kalóriát, hamarosan megyek kondiba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!