Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így ez az étrend...

Szerintetek így ez az étrend elég?

Figyelt kérdés

1 Héten 3 edzést tolok ami erőemelés. 3-ba pedig kardió (45p kerékpár)

Most 27év 115kg 186cm ffi. Alapjából véve nagyon mondják, hogy levittem a CH-t.

Mai Napi Étkezésem: -Fehérje: 214g

-CH: 80g

-Zsír: 89g

(MAI) Reggeli:

3 Tojás Paprikával

Ebéd: 300g Csirkemell 50g sajt 300g Brokkoli 100g édesburgonya és vagy 100g cékla

(Általában a hús több szokott lenni: Fél kiló Marha, csirke, pulyka, hal, sertés(ez ritkán), illetve garnéla.

Vacsora: 300g Túró, joghurtal.

Shake-el egészítettem ki a hiányzó fehérjét, bár csak akkor ha nem tudom ételből bevinni épp 200 környékét.

Edzés előtt-után pár szőlőcukor beugrik.

Azért is érdekes, mert sok helyen olvastam, hogy fejfájást, fáradtságot meg minden mást okoz. Én a második hétbe kezdek bele tök jól vagyok, semmi bajom. Jobban érzem magam mint valaha. (50-100 közzé szoktam beszorítani a CH-t)

Amit most leírtam, az olyan 2000 kcal környékén lehet.

#Zöldség diéta
2021. dec. 30. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszeri étkezésre nincs szükséged ennyi húsra (fél kg). Az feleslegese túl nagy egyszeri fehérje löket, kalória pedig abban is van, bőven - brokkolihoz képest.

Mindenki a csirkemellet írja, nem unalmas? :D Én inkább eszek sült combot, sokkal ízesebb és kevésbé száraz.

2021. dec. 30. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és iktatnék be mondjuk lencsefőzeléket is, házi fasírttal. (A lencse negyede fehérje, az is jó ám, attól, hogy növényi. Nem fogja a szervezeted kidobni.)
2021. dec. 30. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát ha változatosan van elkészítve, akkor nem annyira unalmas. De csirkéből pont 2 kilót veszek havonta. Legnagyobb részt marha, hal és pulyka szokta kitenni a húst.

Persze, eszek mindent. Amit leírtam az csak a mai nap volt.

Bab, lencse, borsó, gomba stb. megy minden :D

2021. dec. 30. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az a magas feherje tartalmú ketogen diéta, ha ezek a makrók arányai minden nap.

Viszont erdemes megfontolnod:

"A szénhidrátok nagyon fontosak az izomtömeg építése folyamán, mivel részben glikogénné alakulnak, mely lerakodik az izmokban, és segíti a növekedésüket és regenerációjukat. Amikor a test ketózisba kerül, elkezdesz veszíteni a felhalmozódott szénhidrátokból, mégpedig az izmokban találhatóakból is, így csökken az izomtömeg mennyisége."

Forrás :

[link]

2021. dec. 30. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az.alapja.jo de nagyon keves a zoldseg es a rost es feleslegesen sok a feherje

Zsirmentes testtomegenkent az olimpiai szintu sportoloknak ajanlott a 2 gramm per kilo. Aki heti 6szor sportol annak 1.6

Neked a zsirmented tomeged kb 90 kilo, ugy jis 15p gramm boven eleg

Szerintem osszessegeben keves a ch, hianyoznak a gabonak amim nagyon fontosak. Foleg ha ennyit edzel, az izmok epitesehez persze kell a feherje de a glikogent raktarozza tehat szenhidrar is kell az epitesehez. Tarts 2 ch dusabb napot es nezd meg hogy a teljesitmenyed elkehd szarnyalni

A feherje meg felesleges ennyi, mert ha mar a szervezer nem tud vele mit kezdeno mert tul sok akkor ugyanolyan mintha pl szemhidratot ettel vllna

Szenhidratban meg amuyg is hianyos az etrended, ami a rosthiany miatt julonosen necces. Szamold ki hogy a napi 30 gramm meglegysn

Ezen tul szerintem sok a zsir es tul sok a telitett tehat allati zsir. Ugye a turo es a hus mind az. Kb feleyben ajanlott novenyi es allati zsirokat bevinni, nked is ezt ajanlom

2021. dec. 30. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Drága és unalmas ami azt jekenti higy nem elév változatos es hosszutavon nehezen fenntarthsto
2021. dec. 30. 23:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!