Hogy birnak tobbet fogyni napi 1 ora szaladassal vagy fel ora felulessel?
Nehez az elet, amikor nem ismerjuk, hogy merre kellene haladnunk, vagy
mit szeretnenk elerni!
A futas nagyon egeszsges es jot tesz az egesz szervezetnek is, de maga a gyors, menetelo "seta is!
A felules, az nagyon jo a hasi izmoknak.
Mig a futas, vagy seta jot tesz a tudonek, a szivnek es az egesz test izomzatanak!
Itt a kerdes az, hogy Te mit is szeretnel valojaban?
Egy "felules" meg nem fogja edzeni az egesz testet, sem fogyasztani nem fog!
Alapvetően futással (vagy úszással, biciklizéssel) tudsz többet fogyni. A leghatékonyabban pedig úgy, hogy a gyors futást egy edzés alatt váltogatod sétával, tehát: pl. egy perc gyors futás- egy perc séta- egy perc gyors futás, stb. A lényeg, hogy a pulzusszámod visszaálljon a séta alatt. Ugyanígy csináld úszásnál vagy biciklizésnél is. Tehát egy percig meghajtod, aztán lassan, majd megint belehúzol, stb. Zsírt égetni viszont nem tudsz csak a hasadról. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, de mindenképpen sportolj, mert nem mindegy, hogy az izmod épül le, vagy a zsírodból adsz le. Persze hasizomerősítésre (meg minden más izom erősítésére) is szükség van, de ezzel lényegesen kevesebb zsírt fogsz leadni, mint pl. futással.
A táplálkozás sem mindegy, azon is mindenképpen változtatnod kell, ha eredményt akarsz látni. Nem tudom, hány szendvicset eszel meg naponta (és hogy csak ezt eszel-e), de szerintem változatosabban kellene étkezned. A lényeg a fehérjedús étkezés (zsírszegény húsok,tejtermékek), minél több zöldség, gyümölcs. Ha nagyon sok pékárut eszel, azt is vissza kéne fognod. Egyél egy nap többször, de kevesebbet, hogy ne éhezz, mert az csak gátolja a fogyást.
Lehet, egy kicsit sok közhelyet írtam le, de remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!