Ez reális eredménynek számít?
Figyelt kérdés
Kaptam egy apple watch-ot, és mostanában azon szoktam mérni az edzés közben, hogy hány kalóriát égethettem el. De néha olyan, mintha túl sokat számolna el, legalábbis nem gondolom reálisnak az értéket.
Például ma egy 2 óra 30 perces kissé intenzív edzés után 1300 kcal égetést írt.
Szerintetek mennyire lehet pontos az érték?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 21. 23:24
21/33 anonim válasza:
A tabata csak egy példa ezt nem lehet megérteni? Pont te viselkedsz úgy mint valami fogyatékos. Eerszer leírtam csak az intenzitáson múlik. ÉS a 4 perc a MAXIMÁLIS intenzitásra vonatkozik. Annak a 80%-ával akár fél órát, órákat is lehet edzeni persze közben piehővel de elégethető 1300 2 és fél óra alatt ? simán... természetes , hogy tabatát nem tudsz tartani akár egy óráig sem..
23/33 anonim válasza:
Hagyjad legyen 2000/ora 😀 hajolgatassal
24/33 anonim válasza:
nyilván oda kell magad tenni érte , de meglehet. mint írtam ez burpee szintű mozgásra vonatkozik az is elég gyorsan..
26/33 anonim válasza:
Most olvastam utanna. Ugy eget el kb 1500at ha megallas nelkul csinalod 2.5 oran at. 3 masodpercenkent 1e 😀 sok sikert
27/33 anonim válasza:
". A man’s average weight is 200 pounds, and he would burn 762 calories per hour"
28/33 anonim válasza:
amúgy ja , gyorsan kell , de ezt nem is tagadta senki
29/33 anonim válasza:
aaúgy azt se tudjuk hány kg a kérdező pl
30/33 anonim válasza:
Senki se 4utemuzik 2.5orat megallas nelkul 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!