Kaptam egy apple watch-ot, és mostanában azon szoktam mérni az edzés közben, hogy hány kalóriát égethettem el. De néha olyan, mintha túl sokat számolna el, legalábbis nem gondolom reálisnak az értéket.
Például ma egy 2 óra 30 perces kissé intenzív edzés után 1300 kcal égetést írt.
Dehogy lehet 😀 500nal tobbet sztem kb sehogyse lehet orankent.. azt is ugy h megallas nelkul lepcsozol vagy tekersz mint az allat. Tornaval orankent ilyen 2-300max
minden az intenzitástól függ. Haa elég intenziv az az edzés simán lehet még több is
2021. dec. 22. 18:42
13/33 anonim válasza:
"Bebizonyosodott, hogy a magas intenzitású, 4 perces edzés hatékonyabb, mint egy egy órás lassabb tempójú mozgás"
2021. dec. 22. 18:43
14/33 anonim válasza:
Egy otthoni torna soha nem lesz olyan intenzitású, hogy 1300 kalóriát tudj vele elégetni 2 és fél óra alatt.
2021. dec. 22. 19:02
15/33 anonim válasza:
de lehet. ugrókötél vagy burpee. sőt nem is kell hozzá 2 és fél óra
2021. dec. 22. 19:18
16/33 anonim válasza:
gyorsan kell és kész.de láthatólag te a méréseket se érted. A tabatának pont ez a lényege. 1300 kcal 2 óra alatt hol sok? mikor egy óra gyors séta is 400 kcal?
2021. dec. 22. 19:20
17/33 anonim válasza:
Ja csak az nem jut el a tudatotokig, hogy míg 4 percen keresztül tudsz nagyon gyorsan, intenzíven edzeni, 2,5 órán keresztül egyfolytában nem tudsz tartani olyan intenzív tempót, hogy 1300 kalóriát égess. Úgy tűnik, ti eddig csak elméletben edzettetek még, és fogalmatok sincs, hogy ez gyakorlatban hogy működik.
2021. dec. 22. 19:30
18/33 anonim válasza:
Nem értedf hogy egy óra gyors temju séta is eléget 400 kalóriát? 2 óra altt az 800 kcal. ÉS nagyon elé lőttél mert én rendszeresen szoktam edzeni. AKi hozzászokott az kibírhat akár többször is ennyit egy óra alatt. Akár 1500 kcal sem lehetetlen óránként. 2 és fél óra alatt meg 1300 bőven lehetséges.
2021. dec. 22. 19:49
19/33 anonim válasza:
#18 Hol olvasol olyat, hogy nem edzel rendszeresen? Egy hozzászólást sem tudsz értelmezni, össze-vissza beszélsz, szóval egyértelmű, hogy távolról sem értesz hozzá. :D
2021. dec. 22. 19:53
20/33 anonim válasza:
"A tabatának pont ez a lényege."
A tabata 4 perc. Átlag emberként, aki otthon hobbiból edz (mint a kérdező) próbálj meg 2,5 órán keresztül tartani olyan intenzitást, mint a tabatánál. Elméleti dolgokról beszélsz, de a gyakorlatról tényleg nem sok tapasztalatod lehet. És azt sem vagy képes figyelembevenni, hogy a kérdező otthoni tornáiról van szó, nem versenysportról. Egy kicsit olyan, mintha fogyatékos lennél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!