A séta tényleg nem éget számottevő kalóriát? 18.000 lépésre mennyi lehet a reális kalória?
Szerintem hozzávetőlegesen reális.
Ez nagyjából 12 km,ami több mint 2 óra séta vagy kb két óra gyaloglás kicsit erőltetett tempóval.Simán van annyi,mint egy óra kocogás.
Nagyon nem mindegy, hogy ezt 50 kilósan vagy 120 kilósan tetted, ugyanis egész már a két ember energiafelhasználása.
Másrészt meg ez a lépésszámolás ott téves sok esetben, hogy ha mindig csak 10-15 lépést teszel, utána pihensz, az egész más, mintha 1000-1500 vagy több is az egy nekifutásra megtett távolság.
Köszi mindenkinek, nagyon örülök ezeknek a válaszoknak! Én tényleg azt hittem, hogy a séta alig éget kalóriát. Nem is emiatt sétáltam, hanem hiányzott a friss levegőn valai mozgás, úgyhogy elmentem sétálni egyet. És tényleg kb.2 órát voltam, ahogy valaki írta is, hihetetlen milyen jól meg tudjátok becsülni ezeket az értékeket, mennyiségeket,nem semmi.
#5 pont emiatt írtam oda a magasságom és a súlyom, hogy nő vagyok, azt azért nem írtam le külön, mert ez ezekből az adatokból úgyis kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!