Sulytartasnal belefer a heti egy 2800 kalorias csalonap?
Egesz heten 1500-at ennek,hetvegen pl szombaton meg 2800-3500 kozott. Ez okozhat hizast?Fogyni mar nem akarok,viszont attol felek,hogy ez az eddigi eredmenyeim (fogyas) rontana….. mennyit artana heti 1 “zabalos” nap? Legyszi az olyan valaszokat keruljuk,amiben azt irjatok,hogy nem ertitek ezt a felfogast,meg hogy minek kell zabalni,hogy nem oke az etrendem stb.
En ezt igenylem,csak kivancsi vagyok hogy vissza e hizok.
Ha sportolsz akkor nem probléma
1500 kcal kevés szerintem min 1800 azért legyen meg
Heti 1 lazább nap meg nem a világ
Nem lehet mindig vas fegyelem :D
Ez nem a katonaság🤗
Igazán nincs mit, viszont: a havonta kettő az még mindig kéthetente egy, ami szerintem (amennyiben a többi napon tényleg a súlytartó kalóriamennyiséget viszed be, ami egyáltalán nem biztos, simán ott is fölélőhetsz) még mindig sok.
Írtad, hogy ne írjuk, hogy minek kell zabálni. Tehát te is érzed, hogy azért van itt bibi. A 2 csalónapod havonta jó esetben csak 3000 kalória pluszt okoz, tehát éves szinten kb. 6 kilót hízol. Ennek semmi értelme csak azért, hogy havi 2-szer degeszre edd magad.
Vedd lejjebb ezeknek a napoknak a kalóriabevitelét, vagy oszd el a többi napokra és vedd bele a keretedbe, jobban jársz úgy.
És ha csak 2000 kcallal lenne csalónap,havonta egyszer? Es ezen az egy napon kívül mindig 1500-at ennék.
Nem lövök fölé szerintem,mert van mérlegem azzal pedig sima ügy a kalóriaszámlálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!