Szerinteted kövér vagyok? Mennyit kéne fogynom?
2021. dec. 9. 15:37
21/51 qkker1 válasza:
Ebben a ruhában pont nem látszik, vedd le a felsőt /póló azért maradjon/.
22/51 anonim válasza:
Ez milyen kép????Csinálj már egy normálisat.Rövidnadrág kis top.
23/51 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy egy ilyen kérdésnél képesek feltenni egy szinte értékelhetetlen képet, az öltözék miatt.
A hasad nagy, a többi részt meg bő ruhába rejtetted.
Fogynod kéne mindenképp, ha nem vagy terhes.
24/51 anonim válasza:
5ös ritka egy paraszt vagy
kérdező én nem sorolnálak a kövér kategóriába, én inkább formálódást javasolnék fogyás helyett, de nincs veled semmi gond
25/51 anonim válasza:
Inkább "puha", nem kövér. Tornázz inkább ne fogyózz, akkor amúgy is lemegy pár kiló.
26/51 anonim válasza:
Szeretnék én egy ilyen "kövér" lányt!
27/51 anonim válasza:
Besírok bazz, miért nem télikabátos képet raksz ki inkább?
28/51 anonim válasza:
24#
Hát igen biztos ritkán szólnak neki hogy igénytelen, gondolom azért ilyen 27 évesen. :)
Egyébként nem voltam paraszt csak segítségre szorul a kérdező .
30/51 anonim válasza:
A súlyod nem sok a magasságodhoz képest, de amit ki tudok venni ebben a ruhában rólad, abban nem vagyok biztos. Nem azért akartunk kevesebb ruhát, hogy mi fiúk élvezkedjünk, hanem mert tényleg zavaró az a ruha, kb semmi nem látszik, hogy van-e rajtad túlsúly, vagy nincs. Mondjuk számomra egy ideális alkatú 170 centis nő vékonyabb, de ez csak az én véleményem, van aki szerint pont tökéletes az alakod. Nem kell rám hallgatnod, de kb -5 kilót mondanék, és több sportot, mozgást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!