Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek neki fogyni?

Hogyan segítsek neki fogyni?

Figyelt kérdés

Jó, lehet a kérdés nem túl értelmes, vagy nem kivehető. 17 éves vagyok és van egy 13 éves húgom.. Le szeretne fogyni, mert igaz, hogy nem piszkálják és sok barátja van, de nem érzi jól magát a bőrében. Anyával mértük tegnap, 58 kilót mutatott a mérleg, mikor csak 158cm. Próbáltam segíteni, hívtam futni, először lelkes volt, de hamar elment a kedve.. Nem eszek, iszok előtte semmi kalóriadús dolgot és a családnak is mondtam, ők sem teszik, de ha anya, vagy én a boltba megyünk mindig kéri, hogy hozzunk neki chipset, colat, csokit, stb. szeret enni, volt, hogy egy nap 2 tábla csokit megevett, amiért kicsit leszidtam, hogy ez nagyon nem egészséges.

sportolni nem nagyon jár, elvileg hetente anya viszi úszni, de van, hogy kihagyja. másra meg azért nem akar járni, mert fél, hogy csúfolni fogják.

szeretném támogatni, és nem azt hajtogatni, hogy nem dagadt, mert azzal nem jut előrébb, csak a szobájában gubbaszt telefonozva.

tudtok nekem segíteni?

2021. dec. 8. 19:03
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Itt többen írták, hogy a 152 cm 52 kg nem durva, meg "normál tartomány". Nekem gyanús azért.

158 cm vagyok 47 kg-al C kosaras melltartóval és normál fenékkel. Amikor 52 kg voltam, akkor elég duci voltam E kosárral és én 6 cm-rel magasabb voltam, akkor 14 évesen. Ha nem most fog hirtelen megnyúlni, akkor ez az 52 kg lehet sok.

Én az üdítőket teljesen elhagynám, az már egy jó első lépés lenne.

2021. dec. 10. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!